Galaxy S8 ekran değişim fiyatı ne kadar?

galaxy s8 2

Ansızın Galaxy S8’iniz elinizden kayıp yere düşerek ekranı kırılabilir. Peki Galaxy S8 ekran değişim fiyatı size kaça patlayacak? İşte detaylar.

Galaxy S8 ve S8 Plus bilindiği üzere 21 Nisan’da satışa sunulmuştu. Samsung’un yeni amiral gemisi modelleri özellikle tasarımları ile dikkatleri üzerlerine çekmişti. Güney Koreli teknoloji devinin Infinity Display ismini verdiği bu yeni ekran teknolojisi şık tasarımının yanı sıra kırılgan yapısıyla bilinir oldu.

Zira S8 ve S8 Plus yeni satışa sunulmuş olmasına karşın, birçok kullanıcı telefonlarının ekranlarını değiştirmek için tamir servislerinin yolunu tutmuş durumda.

Tüketici elektronik cihazları için uzun süreli garanti servis sağlayıcısı SquareTrade yayınladığı bir raporda, S8 ve S8 Plus kullanıcılarını daha dikkatli olmaya davet etti. SquareTrade yetkilileri, Infinity Display’in fazlasıyla hassas ve kırılgan olduğunu belirttiler.

Kendi alanında önde gelen firmalardan biri olan SquareTrade, S8’in eski Galaxy serilerine nazaran daha narin bir yapıda olduğunu belirtirken, yedek parçaların ise daha ucuz olduğunun altı çizildi.

Basit bir kıyaslama ile, geçtiğimiz sene satışa sunulan Galaxy S7 ilk çıktığında ekran değişim ücreti 300 dolar iken, Galaxy S8 ekran değişim fiyatı sadece 200 dolar. Zira telefonun orjinalinin ABD’de 725 dolardan satıldığını göz önüne alırsak bu son derece adaletli bir ölçüt.

Öte yandan bu fiyatın ülkemizde ne kadar olduğu ise henüz netlik kazanmış değil. Fakat kuvvetle muhtemel ülkemizdeki Galaxy S8 ekran değişim fiyatı 1000 TL civarındadır. Eee 4000 TL’ye satılan bir telefon için, bu ekran değişim fiyatı da normal diyebiliriz.