Galaxy J3 2017 FCC’de göründü

j3

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un giriş segmentine hitap eden yeni modeli Galaxy J3 2017 FCC’de göründü. İşte konu hakkındaki detaylar.

Bilindiği üzere Samsung yeni amiral gemisi modellerini 21 Nisan’da satışa sundu. Açıkçası, Güney Koreli teknoloji devi, S8 ve S8 Plus’ın fiyatını beklenenin biraz üzerinde tutmuş olsa da son derece muazzam bir başarıya imza attı. Üst segmentte kısa vadedeki hedeflerini tutturan Samsung, şimdi de rotasını orta ve giriş segmentine çevirmiş durumda.

Galaxy A serisi ile orta segment, J serisiyle de giriş segmenti pazarını elinde tutmayı amaçlayan Samsung, bu yoldaki adımlarını bir bir atıyor.

Kısa süre önce yeni A serisinin yeni modelleri için çeşitli sertifika girişimlerine başlayan Samsung, şimdi de J serisinin sertifikalarını tek tek alıyor.

Zira geçtiğimiz gün Galaxy J3 2017 WiFi Alliance’da görünmüştü. WiFi sertifikasını alan cihaz şimdi de FCC’de ortaya çıktı. FCC onayını da alan Galaxy J3 2017 artık satışa sunulmaya hazır diyebiliriz.

FCC’de ortaya çıkan bir detay göre, Galaxy J3 2017 bataryası 2400 mAh gücünde olacak. Açıkçası bu beklenmeyen bir durumda. Çünkü geçtiğimiz sene satışa sunulan J3 modelinde bile batarya 2600 mAh gücündeydi. Samsung’un neden böyle bir hamle gerçekleştirdiği şimdilik merak konusu.

Dip not olarak belirtelim. Galaxy J3 2017 gücünü Exynos 7570 yonga setinden alacak. Sistemini 2GB RAM ile destekleyecek olan cihazda 12MP’lik ana kameraya 5MP’lik ön kamera eşlik edecek.