Galaxy S6 Edge Gün Yüzüne Çıktı

samsung galaxy note note edge

Geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdüğü Galaxy Note Edge’in başarısının ardından harekete geçen Samsung’un Galaxy S6 Edge için çalışmalara başladığı söyleniyor.

Bu yılın başında piyasaya sürdüğü yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S5’in hayal kırıklığı yaratması ve istenilen ilgiyi görmemsinin ardından yeni telefonu için sıkı bir çalışma içerisine giren Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy S6’da kullanıcıları geri kazanmaya kararlı görünüyor. Geçtiğimiz günlerde sızan ilk detaylarda ortaya çıkan Samsung Galaxy S6‘nın Project Zero kod adıyla anılmasının firmanın yeni bir sayfa açmaya açtığını gözler önüne sererken, bugün ortaya çıkan detaylar da Samsung’un Galaxy S6 için Galaxy Note 4’te izlediği stratejiye benzer bir strateji izleyeceğini gösterdi.

Galaxy-Note-Edge-2

Geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdüğü Galaxy Note 4’ün yanı sıra kavisli ekrana sahip olan Galaxy Note Edge’i de kullanıcıların beğensine sunan Samsung’un, Galaxy Note Edge’in gördüğü yoğun ilginin ardından şimdi de Galaxy S6 Edge için hazırlık içerisinde olduğu belirtiliyor. Yenilenmiş bir dizayna sahip olacağı söylenen Galaxy S6’nın yanı sıra piyasaya sürülecek olan Galaxy S6 Edge‘in de firmanın Youm teknolojisinden faydalanacağı ve telefonun kenarını da saran kavisli bir ekrana sahip olacağı belirtiliyor.

iPhone 6 Plus Kullanıcıları iPad’lerini Terk Ettiler