Galaxy S23 Ultra performansı ile göz dolduruyor

Samsung Galaxy S23

Güney Koreli teknoloji devi tarafından tanıtılacak ve artık sadece birkaç gün içerisinde görmeyi beklediğimiz Galaxy S23 serisinden önemli haberler gelmeye devam ediyor.

Galaxy S23 Ultra performansı ile göz dolduruyor. Teknoloji dünyasının en önemli rekabetlerinden biridir Samsung ve Apple rekabeti. Her ne kadar tablet, kablosuz kulaklık ve akıllı saat alanlarında da birbirlerinin en önemli rakibi olsalar da heyecanın doruk noktasına ulaştığı sektör tabi ki her zaman için akıllı telefonlar oluyor.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Aslında bu iki teknoloji devinin en güçlü amiral gemisi modellerini tanıttığı dönemler arasında neredeyse 7-8 ay olduğu için bunun rakibi şudur demek çok doğru olmuyor ancak o an ki mevcut cihazlar üzerinden yapılan karşılaştırmalar genelde itibar görüyor. İşte 1 Şubat’tan sonra bu karşılaştırma ikilisi olarak Galaxy S23 Ultra ve iPhone 14 Pro’yu göreceğiz.

Samsung Galaxy S23

Galaxy S23 Ultra performansı ile göz dolduruyor

Tüm akıllı telefon meraklıları tarafından heyecanla beklenen Samsung Galaxy S23 Ultra’nın ortaya çıkan son sızıntıları, bu telefonun Adreno 740 grafik biriminden aldığı güçle oyun dünyasında fırtınalar estireceğini gösteriyor. Nitekim yapılan testlerde en yüksek puan olarak 10.744 puan almayı başaran Galaxy S23 Ultra, ortalamada ise 9.900 puan gibi bir başarıya imza atıyor.

Samsung Galaxy S23

Söz konusu testlerde hem iPhone 14 Pro modellerinin hem de Galaxy S22 Ultra modelinin daha düşük puanlar aldığı ise biliniyor. Hatta yeni amiral gemisinin selefinin geçtiğimiz yıl yapılan testlerde ortalama 6.250 puan civarında bir seviyede kalması, Galaxy S23 Ultra’nın bu konuda ne kadar iddialı olduğunu da gözler önüne serecektir.

Shen Wei : vivo’nun altın çağı gelecekte