Galaxy S23 Ultra kamera donanımı arızası, bulanık resimlere neden oluyor

Samsung Galaxy S23 Ultra

Güney Koreli teknoloji devinin yeni amiral gemisi modellerinde arızlar bir türlü son bulmuyor.

Galaxy S23 Ultra kamera donanımı arızası, bulanık resimlere neden oluyor. Samsung’un yakın zamanlarda piyasaya sürdüğü amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy S23 ve S23 Ultra, güçlü işlemcileri, yüksek kaliteli kameraları ve canlı ekranları gibi bir dizi özellikleriyle öne çıkıyorlar. Galaxy S23 6,5 inçlik bir ekrana sahipken, S23 Ultra 6,8 inçlik bir ekrana sahip ve her ikisi de daha pürüzsüz kaydırma ve oyun deneyimleri sunan yüksek yenileme hızları sunuyorlar. Ancak, son kullanıcı şikayetleri, bu cihazların kamera modüllerinde ciddi bir sorun olabileceği yönünde.

galaxy s23 ultra

Samsung Galaxy S23 ve S23 Plus’ın ana lensinde bir arıza oluştuğu görünüyor ve bu durum bulanık görüntülere neden oluyor. Telefonlardan çekilen resimlerde muz veya halka şeklinde bulanıklıkların fark edildiği ve bazı bölümlerin net olmadığı rapor edildi.

Galaxy S23 Ultra

Galaxy S23 Ultra kamera donanımı arızası, bulanık resimlere neden oluyor

Sorun ilk olarak Alman teknoloji forumlarında ortaya çıktı, ancak daha sonra Reddit, XDA forumları ve Samsung topluluk panolarında da rapor edildi. Etkilenen ünitelerin çoğunun Vietnam’da üretildiği görülürken, bazı Hindistan ve Güney Kore ünitelerinde de sorun olduğu belirtiliyor.

Samsung galaxy s23 ultra

Samsung henüz soruna yorum yapmadı, ancak bu bir donanım arızası ise, etkilenen kullanıcıların kamera modülünü değiştirmeleri gerekebilir. Ancak, Samsung’un Galaxy S23 serisi için önemli bir kamera güncellemesi hazırladığı söylentisi, sorunun yazılım güncellemesi yoluyla düzeltilebileceği umudunu veriyor. Eğer kullanıcılar özellikle resim kalitesine önem vermiyorsa, bu sorunu fark etmeyebilirler, ancak kaliteli fotoğraf çekmek isteyenler için bu sorun oldukça belirgin olabilir.

Razer Ornata V3 oyuncu klavyesi: Mecha-membrane sayesinde hem hızlı hem sessiz