Galaxy S23 Ultra gece modu görüntüleri kendisine hayran bıraktı

Samsung Galaxy S23 Ultra

Güney Koreli teknoloji devi, yeni amiral gemisi serisini tanıtmak için geri sayıma geçmişken, sızıntıların da ardı arkası kesilmiyor.

Galaxy S23 Ultra gece modu görüntüleri kendisine hayran bıraktı. Samsung için yılın en önemli günü yaklaşıyor. Her ne kadar şirket için katlanabilir akıllı telefon pazarı da üst düzey önem sahip olsa da hala Galaxy S serisinin yeri bambaşka. Bu nedenle tüm gözler 1 Şubat’ta tanıtımı yapılacak olan Galaxy S23 serisine çevrildi. Ancak bu seride bulunan telefonların tamamına karşı aynı ilgi ve alakanın gösterildiğini söylemek de pek mümkün değil.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Gerek duyumcuların gerekse de akıllı telefon meraklılarının özellikle serinin en güçlü modeli olarak kabul edilen Galaxy S23 Ultra modeline yoğunlaştığını söylemek yanlış olmayacaktır. Nitekim sızıntıların büyük kısmı da bu telefonla alakalı olarak gerçekleşiyor. Bununla birlikte bir Twitter kullanıcısı tarafından paylaşılan ve Galaxy S23 Ultra modeline ait olduğu iddia edilen gece çekim çalışmaları, teknoloji dünyasının gündemine bomba gibi düştü.

galaxy s23 ultra 2

Galaxy S23 Ultra gece modu görüntüleri kendisine hayran bıraktı

Yukarıdaki iki görselde net bir şekilde görüleceği üzere, aynı fotoğrafın gece modu kapalıyken ve açıkken çekimleri arasında dağlar kadar fark var. Hatta Samsung Galaxy S23 Ultra modelinin gece çekim modu öylesine başarılı ki, bu fotoğrafı bağımsız olarak gören birçok insan çekimin akşamüzeri yapıldığını düşünebilir.

1 2

Tabi burada bir kez daha not düşmek gerekirse, bu fotoğrafların gerçekten Galaxy S23 Ultra ile çekildiğinden %100 emin olamıyoruz. Ancak gerek bu görseller gerekse de daha önce sızdırılan görseller Samsung’un açıklamalarıyla son derece uyumlu. Yine de bu telefonu övmek için bir süre daha beklemek daha doğru olacaktır.

Apple karma gerçeklik gözlüğü, tam vücut FaceTime avatarları ile geliyor