Galaxy S23 Ultra BMW M özel sürüm piyasaya sürüldü

sss32

Samsung uzun süredir beklenen Galaxy S23 akıllı telefon serisini geçtiğimiz günlerde tanıtmıştı. Seriyi bir önceki serinin iyileiştirilmiş özellikleri ile geldiğini belirtelim. Seri dışında şimdi firma Galaxy S23 Ultra BMW M Limited Edition versiyonunu tanıttı. 

Samsung Galaxy S23 Ultra BMW M Limited Edition akıllı telefon, standart varyantla karşılaştırıldığında cihazın görünümünde ve verdiği histe çeşitli değişiklikler getiriyor. Bununla birlikte, ekstra özelleştirmeler ile beraber cihaz karşımıza çıkarken fiyat da biraz daha pahalı.

Galaxy S23 Ultra BMW M

Samsung Galaxy S23 Ultra BMW M Special Edition için belirlenen fiyatı etiketi 1300 dolar. Standart varyant ile karşılaştırıldığında fiyat biraz daha yüksektir. Cihazın sınırlı sayıda üretilen versiyonu, ülkede 13 Şubat 2023’e kadar satın alınabilecek. Marka, cihazdan yalnızca 1000 adet piyasaya sürdü. Bu nedenle, cihazı satın almak isteyenlerin mümkün olan en kısa sürede veya stoklar tükenmeden sipariş vermesi gerekecek. Bir ve yalnızca 12GB RAM + 512GB yerleşik depolama varyantında mevcut olacaktı.

Normal varyant ile BMW M Edition arasındaki farklara gelince, donanımda herhangi bir fark yoktur. Marka, ambalajda yalnızca bazı ince ayarlar yaptı ve cihazın güzelliklerini ve görünümlerini sağladı. Özel sürüm cihaz, BMW odaklı bir ambalaj kutusuyla birlikte gelir. Klasik BMW M3 E30 otomobili tarafından modellendiği için böbrek ızgaralara ve G80’in kaput tasarımına sahip sert bir kılıfla birlikte gelir. BMW performans otomobillerinin çeşitli dönemlerini temsil eden altı rozet, telefona dahildir. Şirketin 50. kuruluş yıldönümünü anmak için geçen yıl bir BMW roundel de tanıtıldı. Telefonun kendisi, orijinal BMW M3 arabasından sonra modellenmiş bir açılış animasyonuna sahiptir ve her şey düzenli bir kutuya yerleştirilmiştir.

 

Fitbit, akıllı saatleri için yeni bir tansiyon sensörünün patentini aldı