Galaxy S23 kamera özellikleri netleşiyor

Galaxy S22 Ultra

Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung, bir süredir üzerinde çalıştığı ekran altı ön kamera teknolojisinin geldiği seviyeden pek memnun değil.

Galaxy S23 kamera özellikleri netleşiyor. Akıllı telefon pazarının en önemli isimlerinden biri olan Samsung, yeni teknolojileri kullanma konusunda da bir hayli istekli bir isim. Ancak Samsung için her şeyden önce gelen kriter, yeni teknolojinin eskisinin kalitesinden geri kalmaması. İşte rakipleri birer ikişer ön kameralarda ekran altı lens teknolojisine geçerken, Güney Koreli teknoloji devinin amiral gemisi seviyesinde bu işe henüz girişmemesinin ardında yatan sebep de tam olarak bu.

Samsung Galaxy S23

Galaxy Fold 3 modelinde ekran altı kamerayı ilk defa ciddi olarak test eden Samsung, kullanıcılarından gelen yoğun şikayetlerden sonra S23 serisinde de bu teknoloji pas geçmeye karar verdi. Galaxy Fold 3 kullanıcılarının genelinin belirttiğine göre, fiyatı piyasanın bir hayli üzerinde olan bu telefonun selfie çekim kalitesi beklenenin çok altında.

s23

Galaxy S23 kamera özellikleri netleşiyor

İşte ekran altı kamera teknolojisinin en büyük dezavantajlarından biri olarak görülen yetersiz çekim kalitesi, bu eleştirilerle birlikte bir kez daha doğrulanmış oldu. Öte yandan aslında bu teknolojiye geçiş yapan Xiaomi ve ZTE gibi markalar da aslında telefonların gösterdikleri performanstan pek memnun değiller.

Bu modelleri deneyen kullanıcılar da, ekran altı kamera teknolojisine sahip akıllı telefonların, geleneksel ön kameralı modellere göre daha kötü bir selfie deneyimi sunduğu konusunda hem fikirler.

s23

Tüm bu sebeplerde ötürü bir sonraki amiral gemisi serisi olan Galaxy S23’de ekran altı kameralara yer vermekten vazgeçen Samsung’un bir süre daha bu teknolojinin olgunlaşmasını bekleyeceği gelen bilgiler arasında.

Apple orijinal HomePod için bir yedek geliştiriyor