Apple orijinal HomePod için bir yedek geliştiriyor

Apple orijinal HomePod için bir yedek geliştiriyor

Bloomberg’den Mark Gurman’a göre Apple, bu sonbaharda ve 2023’ün ilk yarısında yeni ürünler “tufanını” piyasaya sürmeyi planlıyor. İşte detaylar.

Şirketin üzerinde çalıştığı bildirilen cihazların çoğu gelmeyecek olsa da, bir tanesi pek sürpriz olmayacak. Gurman, en son Power On haber bülteninde Apple orijinal 2018 modeline benzeyen ve benzeyen yeni bir HomePod hoparlör hazırladığını bildirdi. Hatırlayacağınız gibi şirket, HomePod’u 2021’de doğrudan duyuru yapmadan durdurmuştu.

Apple orijinal HomePod için bir yedek geliştiriyor

Gurman’a göre, yeni model Apple’ın yakında çıkacak olan S8 yongasına ve hoparlörün üstünde çoklu dokunmatik işlevselliği içerebilecek güncellenmiş bir ekrana sahip olacak. Bağlam olarak, HomePod mini’de bir S5 çip bulunacak ve bu, yeni modelin daha fazla işlem gücü ile geleceğini düşündürüyor. Muhtemelen Apple, hoparlörü 2018 modelinden daha rekabetçi bir şekilde fiyatlandırmayı planlıyor. 349 Dolar’lık HomePod, o zamanlar satın alabileceğiniz en pahalı akıllı hoparlörlerden biriydi. Gurman, güncellenmiş bir HomePod’un dışında, Apple’ın diğer cihazların yanı sıra en az dört yeni Mac modeli ve bir AirPods Pro yenilemesi üzerinde çalıştığını söylüyor.

Teknoloji devi bu yıl oldukça aktif dönemler geçirecek diyebiliriz. Zira yepyeni iPhone serisi de bu yıl sonbaharda tanıtılacak. Merakla beklenen yeni iPhone serisi ile ilgili detaylar ise ara ara sızdırılıyor. O derece ki iPhone 15 hakkında bile haberler sızmaya başladı. iPhone 13 ile hayal kırıklığı yaşatan şirket bu durumu telafi edecek.

iPhone 14 Pro Max’in bataryası 13 Pro Max’ten küçük olabilir