Galaxy S22 yeni renk seçenekleri ile Unpacked’da görücüye çıkacak

s22 2

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 10 Ağustos’ta düzenlenecek olan Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacak modellere bir yenisini daha ekledi.

Galaxy S22 yeni renk seçenekleri ile Unpacked’da görücüye çıkacak. Samsung, bir taraftan yeni katlanabilir akıllı telefon modelleri üzerinde çalışmaya devam ederken, diğer bir taraftan ise Galaxy S22 serisi için ufak dokunuşlar yapmayı sürdürüyor. Şirket tarafından bugün yapılan resmi açıklamaya göre, Bora Moru ismi verilen yeni renkteki Galaxy S22 modeli de, 10 Ağustos’ta düzenlenecek olan Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacak ve hemen ardından da online mağazadaki yerini alacak.

s22 2

Aslında Samsung’un Bora Moru isimlendirmesi bize çok mantıklı gelmedi. Çünkü “Bora” kelimesi Kore dilinde zaten mor anlamında geliyor. Bu açıdan bakıldığında Koreliler için bu ismin anlamı Mor Mor olacaktır. Ancak biz yine de Samsung’un isimlendirmesini kullanalım ve Galaxy S22 Bora Moru hakkında bilgi vermeye devam edelim.

Caviar, Galaxy S22 Ultra için sınırlı sayıda tasarım cihazı sundu

Galaxy S22 yeni renk seçenekleri ile Unpacked’da görücüye çıkacak

Güney Koreli teknoloji devinin yeni satışa sunacağı bu renk seçeneği yalnızca Galaxy S22 modeli için geçerli. Yani serideki diğer modeller bu renkten ilham alamayacaklar. Öte yandan şirketin zaten bir mor renk seçeneği var diyenler de olabilir hemen bu eleştiriye de yanıt verelim.

Galaxy S22 ve S22 Ultra hakkında yeni bilgiler sızdırıldı

Samsung’un hali hazırda satışta olan mor renk seçeneği aslında daha çok lilaya kaçan bir renk. Aynı zamanda bu modelin dış kasası ve kamera adası da soluk altın renginde. Ancak yeni satışa sunulacak olan Bora moru, tamamen mor renkte olacak. Belki de Samsung, hem kasa çevresinde hem de diğer bölgeler de iki renk seçeneğini de mor renginden yana kullandığı için Korece “mor mor” anlamına gelen bu ismi kullanmıştır, kim bilir?

Deepfake iş dünyasının başına dert oldu