Galaxy S22 modelleri tasarımıyla büyülüyor!

galaxy s22 ultra

Samsung’un önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde tanıtması beklenilen yeni Samsung modelleri tasarım çizgisiyle büyülüyor. İşte konuya ilişkin tüm detaylar.

Galaxy S22 modelleri tasarımıyla büyülüyor! Akıllı telefon pazarındaki baskın isimlerden biri olan Samsung, yeni nesil modelleriyle dikkatleri üzerine çekecek gibi görünüyor.

Geçtiğimiz günlerde Samsung’un takvim planlamasına ilişkin bazı bilgiler sızdırılmıştı. Bu bilgilerde Güney Koreli şirketin 2022’in hemen başında S21 FE modelini tanıtacağı, S22 modellerinin ise 2022’nin Şubat ya da Mart ayında satışa sunulacağı iddia edilmişti.

Şimdi ise Galaxy S22 ile S22 Plus modellerinin tasarımı sızdırıldı. Dilerseniz sızdırılan görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz.

s22 ailesi

Galaxy S22 modelleri tasarımıyla büyülüyor!

Sızdırılan görüntülerde de net bir şekilde fark edileceği üzere S22 modelleri, selefi S21 modellerine göre daha geniş bir ekrana sahipler. Ayrıca yan çerçevelerin de adeta yok kıvamına getirildiğini görüyoruz.

Gerçekten da Samsung’un tasarım tarafında rakipleriyle olan farkı açacağını söylemek pek de yanlış olmayacaktır. Hali hazırda üst segmentteki müşteri kitlesini arttırmak isteyen Samsung, bunu S serisi ile gerçekleştirmek zorunda. Çünkü artık Note serisi yok.

Bu arada dip not olarak şunu da hatırlatalım. Kısa süre önce S22 Ultra modelinin aynı Note serisinde olduğu gibi S-Pen modülü ile geleceği iddia edilmişti. Dolayısıyla sızdırılan görüntülerde S22 Ultra’ya yer verilmemiş olması da dikkatlerden kaçmayan ikinci bir unsur.

Yeni OPPO Reno7 Kasım ayında piyasaya sürülecek