Galaxy S10+ boyut olarak selefi ile aynı seviyede

maxresdefault 2

Samsung’un bu yılın ilk çeyreğinde tanıtacağı yeni amiral gemisi modeli Galaxy S10+ hakkında bazı yeni detaylar ortaya çıktı. İşte ayrıntılar.

Malum, Samsung uzun bir süredir yeni amiral gemisi modelleri üzerinde çalışıyor. Henüz Güney Koreli teknoloji devi tarafından net bir açıklama yapılmamış olsa da bu yıl Samsung’un 3 farklı S10 modeli çıkaracağını biliyoruz. Normalde Samsung S serisi için her sene düz ve plus varyantı olmak üzere iki model çıkarıyordu. Fakat bu yıl düz ve plus varyantının yanı sıra lite modeli de gelecek.

Galaxy S10+ boyutu ortaya çıktı

Bu üç model arasında en çok merak edileni ise Galaxy S10+. Çünkü Samsung’un tüm premium özelliklerini bu cihazda sunacağı belirtiliyor. Örneğin 3 ana kameranın sadece plus versiyonda olacağı söyleniyor. Ya da ekran altı parmak izi okuyucusuna sadece bu modelde yer verileceği belirtiliyor. Ayrıca Galaxy S10+’da çift ön kamera bulunacağına dair de söylentiler mevcut. Fakat bunların hiç biri henüz onaylanmış değil.

Geçtiğimiz gün Galaxy S10+ ile ilgili olduğu iddia edilen bir video ortaya çıktı. Bu videoda S10+ için hazırlanmış bir telefon kılıfı göze çarpıyor. Telefon kılıfı bize S10+’ın boyutu hakkında bilgi veriyor. Bahse konu videoya yukarıdan göz atabilirsiniz.

Videoda da net bir şekilde görüldüğü üzere S10+ kılıfı, selefi S9+ ile birebir uyumlu. Ses açıp kapama tuşundan tutun da type-c girişine kadar herşey yerli yerinde.

Görünen o ki S10+ boyut açısından selefi S9+ ile hemen hemen aynı olacak.

En yüksek kamera çözünürlüğüne sahip akıllı telefonlar için tıklayın