Galaxy S10 ekranında bir delikle gelebilir!

Ekran Resmi 2018 11 16 09.33.32

Samsung’un önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde satışa sunacağı yeni amiral gemisi modeli Galaxy S10 ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. İşte konu hakkındaki son detaylar.

Gün geçmiyor ki Samsung’un yeni amiral gemisi modeli Galaxy S10 hakkında yeni bir iddia daha ortaya atılmasın. Geçtiğimiz günlerde S10’un ekran altına yerleştirilecek olan kamera ve sensorlerle geleceği iddia edilmişti. Henüz bu iddialar üzerindeki tartışmalar bile bitmemişken, şimdi de yeni bir söylenti ortaya çıktı.

Galaxy S10’un ekranında delik olacak!

Geçtiğimiz gün ortaya çıkan bazı söylentilere göre, Galaxy S10 ekranında kamera için oyulmuş bir delikle gelecek. Telefon uçtan uca ekrana sahip olacak fakat ön kamera için ufak bir delik bulunacak. Bu deliğin tam olarak nerede konumlandırılacağı henüz netlik kazanmış değil. Genel kanı kamera deliğinin ekranın sol üst köşesine yerleştirileceği yönünde. Samsung bu tasarım çizgisi için bir isim bile düşünmüş. Infinity – O!

Açık konuşmak gerekirse ekranın ortasında bir kamera deliğinin yer alması tasarımsal anlamda pek de hoş durmuyor. Samsung’un en başından beri kati suretle karşı çıktığı çentikli tasarım bile bu kadar itici değildi.

GalaxyS10 özellikleri ve fiyatına dair tüm detaylar için tıklayın

Elbette zevkler ve renkler tartışılmaz. Dolayısıyla bu tasarım çizgisinden fazlasıyla hoşlananlar da çıkacaktır.

Henüz Samsung’un yeni amiral gemisi modelinin tasarımı netleşmiş değil. Fakat Galaxy S10’un son zamanların en farklı tasarımına sahip S modeli olacağı, inkar edilemez bir gerçek.

Kaynak