Galaxy Note Serisinin Tasarımı mı Değişiyor?

Üst seviye akıllı telefon pazarları gün geçtikçe geriliyor. Samsung bu olaya bir dur demeye kararlı ve en beğenilen modellerinden Galaxy Note modelinde radikal değişiklikler yapamaya hazır. 

Gün geçiyor akıllı telefon pazarı gittikçe geriliyor. Yetkililerden ilk harekette Samsung‘tan geliyor. Samsung‘un yaptığı açıklamada, akıllı telefon pazarının gerilediği ve bu yüzden cihaz satışlarını arttırmanın farklı yöntemlerini bulmaya çalıştıkları belirtiliyor. Çözüm için sadece Samsung kollarını sıvamıyor, haliyle tüm akıllı telefon pazarında ki firmalar da yeni çözüm arayışlarına girdiler. Ayrıca akıllı telefon pazarında ki gerilemenin sonucunda da giyilebilir teknoloji, akıllı ev ürünleri ve otomobiller gibi bir çok tasarım açısında fikir ortaya çıktı.

note

Samsung yetkilileri ise bu yıl içerisinde çıkacak olan Galaxy Note serisinin yeni bir tasarıma bürüneceğini belirtti. Yetkililer, yeni ailenin üyesi hakkında pek fazla bilgi vermedi fakat gerileme döneminde olan akıllı telefon pazarı için yeni bir başlangıç yaratmayı düşündükleri, bu yeni bir başlangıcında esnek ekran olabileceği söylenmekte.

LG TV Pazarında İlklere İmza Atıyor