Galaxy Gear Ailesi 20 Cihazla Kullanılabilecek

Samsung’un Akıllı Saatleri 20 Cihazla Kullanılabilecek

Samsung akıllı kol saati Galaxy Gear ile birlikte çalışabilen cihazların listesini yayınladı. Galaxy Gear 2, Gear 2 Neo ve Gear Fit 20 farklı cihazla birlikte kullanılabilecek.

Samsung’un Galaxy Gear ile birlikte adım attığı giyilebilir teknoloji pazarında, yeni ürünleri ve destekleyen cihazlarıyla iddialı bir konumda yer alıyor. Galaxy Note 2 ile birlikte gelen Galaxy Gear, Samsung’un ilk akıllı saat modeliydi. Bu yıl ise Samsung, Galaxy S5 ile 3 farklı akıllı saat ve kol bandı modelini kullanıcılara sunuyor. Galaxy Gear 2, Gear Neo ve Gear Fit modelleri kullanım türüne göre kullanıcıların beğenisine sunulurken, cihazlar Samsung’un belli başlı modellerini değil birçok modelini destekleyecek.

samsung-gear

Samsung’un verdiği bilgilere göre her 3 cihazda Samsung’un başta Galaxy S5, Note 3 gibi akıllı telefonları ve Galaxy Note Pro, Galaxy Tab gibi tablet modelleri dahil olmak üzere 20 farklı ürünle birlikte çalışabilecek. Aşağıdaki listede yer alan bir ürünlerden birine sahipseniz Galaxy Gear ailesiyle uyumlu olarak kullanabileceksiniz. Yapmanız gerek Gear Manager uygulamasıyla listede yer alan 12 akıllı telefon ve 8 tabletle eşleştirmek. 

galaxy gear cihazlar

Carbon Saatle Telefonlar Şarj Edilebilecek