Galaxy Note 9’un renk seçenekleri belli oldu

Note 9

Samsung’un gelecek ay tanıtılacak olan phablet amiral gemisinin renk seçenekleri, S-Pen renk seçenekleriyle beraber ortaya çıktı. Note 9 ayrıca, benchmark testinden de geçti.

Arka arkaya pek çok bomba ürünün tanıtılacağı ağustos-eylül döneminde Samsung da geleneksel olarak yeni nesil Note’u kullanıcıların beğenisine sunacak. Fazlasıyla merakla beklenen 8. nesil Note’un (Note 6 atlanmıştı) her geçen gün daha fazla detayı basında kendine yer buluyor. Bu kezse pek çok işlevi olacağı düşünülen S-Pen’in, dolayısıyla Note 9’un renk seçenekleri belli oldu. Buna göre siyah, kahverengi, gri, mavi ve mor renkleri satışa sunulacak. S9’a kıyasla kırmızı ve altın renklerin olmadığını görüyoruz.

Note 9 benchmark testinden de geçti

2

Öte yandan yaşanan diğer bir önemli gelişme ise phablet’in Geekbench testinden geçmesi oldu. 6 GB RAM/Snapdragon 845 işlemci ve 8 GB RAM/Exynos 9810 varyasyonlarının görüldüğü iki test ekranı, bize performans konusunda ilk ipuçlarını veriyor. Note 9; ilk kombinasyondan 3716/8984 puan alırken ikincisinden 5162/10704 puan almış. Aralarında kayda değer bir fark olduğunu söyleyebiliriz. Üstelik cihaz bu puan artışını bellek kapasitesinden çok yongaseti farkına borçlu.

3 Ağustos‘ta resmen duyurulması beklenen amiral gemisiyle ilgili yeni bilgilere ulaştığımızda yine sizlerle buradan paylaşıyor olacağız.

8GB RAM’li Honor 10 GT geliyor!