Galaxy Note 20 Ultra yeşil ekran sorunu ile gündemde

Attention Samsung Galaxy Note 20 Ultra users

Samsung, bir süredir Galaxy Note 20 Ultra kullanıcılarının canını sıkan yeşil ekran problemine kalıcı çözüm getirdi.

Galaxy Note 20 Ultra yeşil ekran sorunu ile gündemde. Samsung, Galaxy Note 20 Ultra kullanıcıları tarafından bildirilen ekran sorunlarına ücretsiz ekran değişimi ile çözüm sunarak müşteri odaklı bir yaklaşım sergiledi. Bu sorun, Haziran 2023 güvenlik güncellemesinin yüklemesi sonrasında kullanıcıların ekranının dikey yeşil ve pembe çizgilerle kaplanması şeklinde ortaya çıktı.

Attention Samsung Galaxy Note 20 Ultra users

Bu sorun ilk olarak Hindistan’dan bildirildi. Ancak Samsung’un OLED ekranlı diğer telefon modelleri ve hatta diğer markaların cihazları da benzer sorunları yaşadı. Kısa bir süre önce, bir kullanıcı Mayıs 2023 güncellemesinin ardından Samsung Galaxy S21’deki benzer bir pembe çizgi sorunu hakkında bilgi verdi.

Attention Samsung Galaxy Note 20 Ultra users

Galaxy Note 20 Ultra yeşil ekran sorunu ile gündemde

Samsung resmi olarak bu sorunu kabul etmemiş olsa da, hızlı hareket ederek Galaxy Note 20 Ultra kullanıcısı (@CoconutShawarma) ile iletişim kurdu ve OLED ekranı ve bataryayı ücretsiz olarak değiştirdi. Etkilenen cihazın garanti süresi dolmuş olmasına rağmen, Samsung sorumluluk aldı ve sorunun yazılım ya da OLED ekranın kendisiyle ilgili olabileceğini belirtti.

redmi note 12 turbo

Samsung’un bu soruna proaktif bir yaklaşımla çözüm getirmesi takdir edilir. Ancak, sorunun hatalı yazılım veya ekran panellerinden kaynaklandığı tespit edilirse, Samsung’un bu sorunu küresel olarak ele alması ve benzer sorunlarla karşılaşan tüm Galaxy kullanıcılarına dünya çapında aynı ücretsiz değişim teklifini sunması önem kazanıyor. Galaxy Note 20 Ultra yeşil ekran sorunu ile gündemde.

Intel yeni fabrikası için kolları sıvadı