Galaxy Note 9 ekran sorunu ile gündemde!

Some Samsung Galaxy Note 9 displays are exhibiting signs of light leakage

Samsung’un çiçeği burnunda amiral gemisi Galaxy Note 9, ekran sorunu ile gündeme geldi. Galaxy Note 9’un ekranında meydana gelen sızıntı tat kaçıracak cinsten. İşte Note 9’un sorunu hakkındaki detaylar!

Samsung, geçtiğimiz günlerde yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 9 ile karşımıza çıkmıştı. DisplayMate tarafından en iyi ekrana sahip mobil telefon seçilen Note 9, bugün trajikomik bir şekilde ekran sorunu ile gündeme geldi. Samsung’un Note 9’da yer vermiş olduğu ekranlarda sızıntının yaşandığı bugün ortaya çıktı.

Galaxy Note 9 ekran sorunu yaşıyor!

Bazı Note 9 sahipleri, telefonun ekranından ışık sızıntısının olduğundan şikayetçi. Bu ışık sızıntısı sorunu genellikle telefonun sol bölümünde baş gösteriyor. Kıvrımlı ekranın kasa ile birleştiği noktada yaşanan bu ışık sızıntısı sorununa yazılımsal hiç bir müdahale yapılamıyor.

Samsung Galaxy S9 modellerinin fiyatını düşürdü!

Samsung cephesi henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı. Ancak bu sorunun yaygınlaşma durumu yaşanırsa Samsung, Note7 serisinde yaşandığı gibi telefon değişimi çözümüne gidebilir. Umarız Note 9’daki ışık sızması sorunundan önümüzdeki günlerde başka kişiler de etkilenmez.

Galaxy Note 9