Galaxy F13 Geekbench test skoru hayal kırıklığı yaşattı

f13

Samsung’un geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü F12 modelinin 2022 versiyonu olması beklenen F13’ün özellikleri sızdırıldı.

Galaxy F13 Geekbench test skoru hayal kırıklığı yaşattı. Güney Koreli teknoloji devi Samsung, her kategoriden akıllı telefon üretmeye devam ediyor. Amiral gemisi bazındaki en önemli modellerini başarılı bir şekilde piyasaya sürerek derin bir oh çeken teknoloji devi, Galaxy A serisindeki yeni model çalışmalarında da sona geldi. Bununla birlikte Samsung’u rakiplerinden ayıran en önemli yönü ise, birçok farklı seri üzerinde eş zamanlı çalışarak piyasanın her bütçeden telefon ihtiyacına yanıt verebilmesi.

Bu kapsamda Galaxy F serisinin yeni modeli Galaxy F13’ü geliştirmeye devam eden şirket, bu cihazı da Geekbench’de sınadı. SM-E135F model koduyla teste giren Samsung Galaxy F13 tek çekirdek testinden 157 çoklu çekirdek testinden 587 puan aldı. Her ne kadar bu telefon giriş segmenti bir model olsa da yine de bu puanları düşük bulanların sayısı bir hayli fazla.

f13 1

Galaxy F13 Geekbench test skoru hayal kırıklığı yaşattı

Samsung Galaxy F13’ün özelliklerine baktığımız zaman, cihazın gücünü Exynos 850 SoC’dan aldığını görüyoruz. Kutudan Android 12 ile çıkması beklenen cihazın FHD+ çözünürlüğe sahip 6,6 inç LCD ekran, 50MP’lik ana kamera ve 5.000mAh’lık batarya ile karşımıza çıkacak.

Teknoloji devi Samsung şu an için bu yeni modeli ne zaman satışa sunacağı ya da telefonun satış fiyatının ne kadar olacağı konusunda bir açıklama yapmadı. Bununla birlikte, son zamanlarda artan maliyetlerden dolayı telefon fiyatlarına zam yapan şirketin yeni alt segment modellerine ne fiyat biçeceği de büyük merak konusu.

Ethereum 6 bin doları görecek mi?