Ethereum 6 bin doları görecek mi?

Ethereum ve AVAX

Son bir haftada 4000 dolar seviyesine yaklaşan Ethereum’da yeni zirve belirlendi. Analistler ETH’nin kısa vadede 6000 doları geçebileceğini iddia ediliyorlar. İşte konunun detayları

Ethereum 6 bin doları görecek mi? Kripto para piyasasında hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bazı altcoinlerde yaşanan ani yükselişlerden sonra sahne sırası büyük isimlere geldi.

Hatırlanacağı üzere Bitcoin kısa bir süre önce 47 bin dolar seviyesine kadar yükselmişti. Fakat BTC bu seviyelerde çok fazla tutunamadı ve 44 bin dolar seviyelerine kadar düştü. Bitcoin’in ardından en büyük alt coin olarak bilinen Ethereum da önemli oranda yükseldi.

ETH uzun bir sürenin ardından en yüksek seviyesine erişerek 3500 doları gördü. Peki ETH’de 2022 içerisindeki hedef ne? Genel kanı 2022 içerisinde ETH’nin daha da yükseleceği ve rekorlar kırmayı sürdüreceği yönünde.

Altın yatırımcıları kripto

Ethereum 6 bin doları görecek mi?

Hali hazırda Ethereum 3200 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Bazı analistlere göre Ethereum yıl içerisinde önce 4000 dolar, ardından da 6000 dolar barajını aşarak önemli bir rekora imza atabilir. Elbette bu şimdilik basit bir tahminden ibaret. Yani gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini zaman gösterecek.

Biz her zaman olduğu gibi yine uyarımızı yapalım. Bu ve benzeri içeriklerimiz yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Dolayısıyla kendi yatırımlarınızı kendi görüşleriniz doğrultusunda yapmanız çok daha doğru olacaktır. Çünkü kripto para piyasasının geleceğini kestirmek pek de kolay değil. Keza çıkacak denilen para düşebiliyor. Ya da tam tersi bir durumla karşı karşıya kalabiliyoruz.

İşte en ucuz SUV! Dacia Duster güncel fiyatları