Samsung Galaxy Buds 3 çıkış tarihi yaklaşıyor

Samsung Galaxy Buds Pro duyuruldu! İşte özellikleri

Güney Koreli teknoloji devine yakın kaynaklar, kablosuz kulaklıklar hakkında bir iyi bir de kötü haber verdi.

Samsung Galaxy Buds 3 çıkış tarihi yaklaşıyor. Samsung’un 2019 yılında piyasaya sürdüğü fasulye şeklindeki kulaklıkları hatırlıyor olabilirsiniz. İsimleri Galaxy Buds Live olan kulaklıklar, iyi bir uyum ve güzel bir tasarım ile birlikte iyi bir ses kalitesi sunuyordu. Ancak, Samsung’un yaşlanan Buds Live’ın yerine yeni bir modeli piyasaya sürmeyeceği söylentileri ortaya çıktı. Bunun yerine, şirketin yakın zamanda en son kulaklığı Galaxy Buds 3‘ü piyasaya sürmeye hazırlandığı söyleniyor.

Galaxy Buds Pro incelemesi: Samsung'un şimdiye kadarki en iyi kulaklıkları

Samsung, Galaxy Buds 2‘yi geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıttı. Kulaklıklar iyi bir gürültü önleme özelliği ve etkileyici bir ses deneyimi sunuyor. Kulak içi tasarıma sahipler ve biraz daha ağır. Şimdi, sızıntıların kaynağı Chunvn888, Galaxy Buds 3’ün de yolda olduğunu iddia ediyor. Kesin bir lansman tarihi verilmese de, kulaklıkların yeni katlanabilir cihazlarla birlikte Unpacked etkinliğinde piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor.

Samsung, Pokemon Edition Galaxy Buds 2'yi duyurdu

Samsung Galaxy Buds 3 çıkış tarihi yaklaşıyor

Aynı sızıntı kaynağı, Samsung’un Galaxy Buds 2 Live‘ı piyasaya sürmeyeceğini de iddia ediyor. Hatırlatmak gerekirse, orijinal Buds Live, ANC ve Ortam Ses modu, 6 saate kadar pil ömrü ve oynatma ve arama için dokunmatik kontroller içeriyor. Kulaklıklar Bluetooth 5.0 bağlantısı, IPX2 su direnci ve Bixby, Google Asistan ve Siri ile uyumludur. Kulaklıklar 12 mm hoparlörlere ve üç mikrofona sahip olup, altı farklı renk seçeneği sunuyor.

Samsung Galaxy Buds Pro duyuruldu! İşte özellikleri

Şu anda Buds 3’le ilgili detaylar oldukça sınırlı. Kulaklıkların öncüllerine göre neredeyse aynı tasarıma sahip olması bekleniyor. Ancak, daha iyi gürültü önleme ve daha iyi sürücülerle birlikte gelebilirler. Samsung ayrıca, Galaxy Buds 2 Pro ile tanıtılan Spatial ses ve diğer ilginç özelliklere destek ekleyebilir. Yakın gelecekte daha fazla bilgi umuyoruz. Samsung Galaxy Buds 3 çıkış tarihi yaklaşıyor.

Huawei Watch Ultimate inceleme: Bu saat ile 100 metre derine dalabilirsiniz!