Galaxy Buds 2 Pro piyasaya sürüldü

g1 1

Samsung, düzenlediği Galaxy Unpacked etkinliğinde Galaxy Z Fold 4 , Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Watch5 serisi akıllı saatlerini tanıttı. Bu cihazlarla birlikte marka, yeni nesil amiral gemisi kulaklıkları Galaxy Buds 2 Pro’yu da piyasaya sürdü.

Galaxy Buds 2 Pro’nun kulak içi tasarımı, bir önceki modeline oldukça benzer durumda. Kulağa daha iyi takılması ve ses yalıtımı için silikon kulak uçlarıyla kullanıcıların karşısına çıkacak. Buds 2 Pro, daha önce iptal edildiği iddia edilen Aktif Gürültü Önleme özelliği ile geliyor. Ek olarak, şeffaflık modu desteklenir. Buds 2 Pro, Bluetooth 5.3’ü destekler ve suya dayanıklılık için IPX7 sertifikasına sahip olduğunu söyleyelim.

g5

Galaxy Buds 2 Pro, daha net ve daha zengin ses için işleme sırasında tutarlı ve yüksek kaliteli ses için her bir kulaklıkta 10 mm sürücüye ve 24 bit Hi-Fi sese sahiptir. Kulaklıklar, daha sürükleyici ve gerçekçi bir deneyim için 360 derecelik sesi destekler ve sinematik bir ses deneyimini simüle etmek için Dolby Head Tracking teknolojisini kullanıyor. Görüşme kalitesi ve çevre gürültüsünü önlemek için ikisi dışarıda ve biri içeride olmak üzere üç mikrofona sahip.

b3

Ses Algılama, TWS kulakiçi kulaklıklar tarafından sunulan ve çevrenizdeki biriyle konuşmaya başlar başlamaz sesinizi ayarlayarak yanıtlarını duyabilmenizi sağlayan başka bir özelliktir. Bu özellik, konuşmayı artırmak için Buds 2 Pro’yu ANC Modundan Ambiyans Moduna da geçirir.

Galaxy Buds 2 Pro

Samsung, ANC kapalıyken tek bir şarjla 8 saate kadar pil ömrü sunuyor. Şarj kutusuyla birleştiğinde, kulaklıklar toplam 29 saate kadar oynatma sağlayabilir. Bir USB-C bağlantı noktası üzerinden ve ayrıca kablosuz olarak şarj ediliyor. Samsung, kulaklıkların beş dakikalık şarjla 55 dakikalık dinleme süresi sunduğunu iddia ediyor.

229 $ fiyatla satılan Samsung Galaxy Buds 2 Pro TWS, Zenith White, Zenith Grey ve Bora Purple renklerinde mevcuttur. 26 Ağustos’tan itibaren kulaklıklar çoğu bölgede satışa sunulacak.

WhatsApp yeni mesaj silme özelliğini test ediyor