Samsung Galaxy Book 3 özellikleri artık kesinleşti

Samsung dizüstü bilgisayar

Bilgisayar dünyasına yakın zamanda katılacak olan Galaxy Book 3 serisi, tanıtıma kısa süre kala kendini gösterdi.

Samsung Galaxy Book 3 özellikleri artık kesinleşti. Güney Koreli teknoloji devi için yılın en önemli zamanı yaklaşıyor. Yakın zamana kadar ne zaman olduğu konusunda çok çeşitli söylentilerin dolaştığı Galaxy Unpacked etkinliğinin 1 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşeceğini öğrenmemizin üzerinden henüz çok zaman geçmedi. Ancak tarihi geç öğrenmemiz, bekleyişimizin de kısa sürmesini sağlayacak çünkü Güney Koreli teknoloji devinin büyük şölenine neredeyse 1 hafta gibi bir süre kaldı.

Samsung dizüstü bilgisayar

Samsung’dan bugüne kadar gelen bilgiler derlediğimizde, bu etkinlikte Galaxy S23 serisinin yanı sıra farklı cihazların da tanıtılacağını belirtelim ki bu cihazlardan biri de Galaxy Book 3 serisi olacak. Peki bu Galaxy Book 3 serisi modellere ilişkin neler biliyoruz? Aslında bildiklerimiz bugüne kadar oldukça kısıtlıydı ancak dün akşam saatlerinde gelen sızıntılar, bize seride bulunan Galaxy Book 3 Ultra ve Galaxy Book 3 Pro modelleri hakkında ciddi bilgiler verdi.

Galaxy Book Flex 5G

Samsung Galaxy Book 3 özellikleri artık kesinleşti

İlk olarak Galaxy Book 3 Ultra modelinden bahsedecek olursak, bu cihaz karşımıza 16 inç büyüklüğünde ve 2,8K çözünürlüğünde OLED ekranla gelecek. Gücünü Intel Core i9-13900H işlemciden alacak olan bilgisayar 32GB’a kadar RAM ve 1TB’a kadar da dahili depolama alanı desteği sunacak.

Samsung Galaxy Chromebook

Galaxy Book 3 Pro modeli ise karşımıza 14 inç ve 16 inç olmak üzere iki farklı ekran boyutu seçeneği ile çıkacak. Ekran detaylarının Galaxy Book 3 Ultra modeliyle aynı olduğunu gördüğümüz bu cihazlarda 14 inç modeli olan gücünü Intel Core i5-1340P işlemcisinden alacakken 16 inç modelinde ise i7-1360P işlemcisini göreceğimizi belirtelim. Bakalım 1 Şubat’ta karşımıza çıkacak olan bu bilgisayarlarda başka ne gibi sürprizlerle karşılaşacağız?

Galaxy A54 renk seçenekleri netleşti!