FTX kurucusu Bankman-Fried hapishanede yaşadıklarını paylaştı

FTX kurucusu Bankman-Fried hapishanede yaşadıklarını paylaştı

FTX kurucusu Bankman-Fried hapishanede yaşadıklarından söz etti. İşte tüm detaylar.

Başarısız olan kripto borsası FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried, hapis cezasıyla karşı karşıya kalmıştı. Kurucu, diğer mahkumlardan alınan hizmetler karşılığında balık ticareti yapmayı öğrenmek zorunda kalmış. The Wall Street Journal’a konuşan bir kaynak, Bankman-Fried’ın kısa süre önce “özel saçını” korumak amacıyla başka bir mahkum ile takas yapmak zorunda kalmış. Saçını kestirmek için bir konserve kutusu yemeği takas etmiş. Kaynağın bildirdiğine göre, balık, Brooklyn Metropolitan Gözaltı Merkezi’nin sigarayı yasaklamasından bu yana en popüler yemek malzemesi haline geldi. Mahkumlar sıklıkla birbirlerinden aldıkları hizmetler karşılığında bunu takas ediyorlar.


FTX kurucusu Bankman-Fried hapishanede yaşadıklarını paylaştı

Uskumru hapishane komiserinde 1,30 dolara satılıyor, en pahalı ürünlerden biri ise 88,40 dolara MP3 Çalar. Bankman-Fried ağustos ayından bu yana tesiste bulunuyor. Federal yargıç kendisini bir tanığı korkutmaya çalıştığı için, eski kız arkadaşı Caroline Ellison’ı taciz ettiği için ve gazetecilere belgeler verdiğini tespit ettiği için kefaletsiz tutuluyor. Eski kripto kralı iddiaları yalanladı.

Kendisi şu anda komplo ve dolandırıcılıkla ilgili yedi suçtan dolayı ceza almayı bekliyor. FTX müşterilerinden milyarlarca dolar çalmak ve yatırımcıları ve borç verenleri dolandırmaktan suçlu bulundu. Savcılar, Bankman-Fried’ın müşterilerden para aldığını ve bunu 2017 yılında kurduğu hedge fonu Alameda Research’e bağlı borçları ödemek için kullandığını iddia etti. Ancak olayın nereye varacağı henüz belli değil.

Steam’de Diablo IV Ücretsiz Deneme Sürümü indirilebilir durumu