Diablo 4’e özel gitar yaptılar

diablo 4

Amerikalı gitar üreticisi Jackson, Kelly modelini Diablo 4’e özel olarak yeniden tasarladı. Gitar görünüşü ve sesiyle harika olsa da çok az sayıda satışa sunulacak.

Diablo 4, Lilith başta olmak üzere tüm karakterleri, hikayesi, içeriği, oynanışı vs… her şeyiyle başarılı bir oyun. Çıktığı ilk hafta içinde 600 milyon doların üzerinde gelir elde etti. Bu yüksek satış rakamının arkasında başarılı iş birlikleri ve iyi bir reklam kampanyası da var. Blizzard, Diablo 4 için Halsey ve Megan Fox gibi isimlerle çalıştı. Ünlü oyun stüdyosu bununla birlikte özellikle gitaristlerin yakından bildiği Jackson firmasıyla da dikkat çekici bir iş birliğine imza attı.

diablo 4

Jackson, Diablo 4’e özel Kelly modeli üretti. Kırmızı ve siyah rengin hakim olduğu gitarın gövdesinde elle boyanmış Lilith resmi bulunuyor. Floyd Rose köprüyle gelen gitarın sapında sedeften yapılma rünler var. 12. perdede ise oyunu vurgulayan kırmızı renkli 4 rakamı var. Gitarın köprüsü, eşik kilidi, kulakçıkları siyah, kırmızı renkle hazırlanmış. EMG 80 – 61 aktif manyetikler kullanılmış. Gitarın gövdesi maun, sapı akçaağaç, klavyesi ise abanoz. Dünyada sadece 10 tane olan bu gitar Jackson’ın özel modeller yapan Custom Shop bölümü tarafından hazırlandı. Fiyatı açıklanmadı, ancak Custom Shop’tan çıkanlar yüksek fiyata sahip oluyor.

diablo 4

Diablo 4’le ilgili komplo teorisi: İnek bölümü

Eski Diablo oyunlarını oynayanlar inek bölümünü iyi bilirler. Önceki oyunlarda bu gizli bölüm vardı. Diablo 4’te böyle bir bölüm yok. Baş yapımcı Rod Fergusson da olmadığını söyledi, fakat oyuncuların büyük kısmı Blizzard’a ve Rod Fergusson’un açıklamalarına inanmıyor. Oyuncular Blizzard’ın kasıtlı olarak yanlış yönlendirme yaptığını konusunda ısrarcı. Sosyal medya, Reddit ve farklı platformlarda yorumlar bu şekilde. Blizzard neden yanıltıcı davranıyor? Oyunculara göre Blizzard inek bölümünün uzun süre daha gizli kalmasını sağlamak ve bulunduğunda da büyük bir sürpriz yapmak istiyor.

Reddit’te gizli inek bölümünün potansiyel olarak nerede olduğuna dair çeşitli komplo teorileri tartışılıyor. Gizli görevlerden, gizemli portallardan ve ilginç şeyler söyleyen NPC’lerle ilgili ekran görüntüleri paylaşan oyuncular var. Bazı oyuncular özel portalların peşine düşmüş durumda.

Marvel’ın Secret Invasion dizisi izleyici ile buluştu