Friends dizisinin yıldızları gerçekten aşk yaşıyor!

Friends Netflix Türkiye'ye geliyor!

Friends dizisinin yıldızları gerçekten aşk yaşıyor! Amerikan dizi tarihinin en sevilen sitcom dizilerinden biri olan Friends’in en sevilen iki kahramanının gerçek hayatta da sevgili olduğu iddiaları ortalığı karıştırdı.

Friends denildiği zaman her izleyenin gözleri dolar, yüzünde eski bir dostu görmüş gibi bir gülümse belirir. Kim bilir belki kimi çocukluğunu hatırlar, kimi gençliğini… Kimi lise günlerini özler kimi mahallesini… Ancak şu bir gerçek ki Friends izleyenlerin her biri, bu dizide kendinden bir şeyler bulmuştur. Dile kolay 10 sezon boyunca üst düzey bir performansla yayın hayatını sürdüren dizi, öylesin sevildi ki dizinin final yapmasının ardından on yıllar geçmesine rağmen yine de bir ilave bölüm çekildi ve hayranlarıyla buluşturuldu. İşte böyle bir diziden bahsediyoruz.

Friends denildiği zaman akla gelen ilk iki isimse kuşkusuz Rachel ve Ross’dur. Dizide popüler, havalı ve güzel bir kız rolünde olan Rachel, en yakın arkadaşının abisi olan Ross’un kendisinden hoşlandığını çok sonra öğrenmiş, başlarda bu sevgiye kayıtsız kalmışken ilerleyen zamanlarda ibre tersine dönmüş ve ikili dillere destan bir aşk yaşamaya başlamıştı.

Friends dizisinin yıldızları gerçekten aşk yaşıyor!

Friends izleyenlerin çok iyi bildiği: “Ara vermiştik – hayır ara vermemiştik” kavgasıyla ayrılan ikili, dizinin son bölümünde yeniden bir araya gelmiş ve hayranlarını adeta sevince boğmuştu. Dizinin yayında olduğu süre boyunca sık sık gerçek hayatta da birlikte oldukları yönünde dedikodular çıkan Jennifer Aniston ve David Schwimmer, her defasında bu dedikoduları yalanlamış ve hatta Friends: Reunion’da Schwinner bu konuya ilişkin: “Ben ilk sezondan itibaren Jennifer’dan hoşlanıyordum. Ancak benim ilişkim yokken onun vardı, onun yokken benim vardı. Hiç bir zaman denk gelemedik ve buna her zaman saygı duyduk.” şeklinde açıklama yapmıştı.

İşte ünlü oyuncunun veryansın ettiği o denk gelememe talihsizliği şu an ortadan kalkış gibi görünüyor. Nitekim şu an hem Aniston hem de Schwimmer eşlerinden ayrıldı. İşte belki de bu yüzden son günlerde bu ikilinin birlikte oldukları haberleri ayyuka çıktı. Yakın zamanda bu ikiliden bu defa yalanlama değil bir fotoğrafla onaylama görürseniz şaşırmayın, bizden söylemesi.

En çok porno izlenen saatler açıklandı