Koronavirüs stresinden bir nebze kurtulmak için bu kediler bire bir!

dfh

Koronavirüs önlemleri tabii ki önemli, ama bir yandan eğlenmek de öyle. Bu sevimli kediler ile stresinizi bir nebze olsun unutabilirsiniz.

Kediler… Şu an hepimizin gündeminde koronavirüs tehlikesi var. Yetkililer sürekli önlemler hakkında bilgiler paylaşıyor ve biz de uymaya çalışıyoruz. Özellikle önemli bir işimiz olmadığı sürece evden çıkmamamız önemli. Tabii kişisel hijyen de öyle. Önümüzdeki günlerde tablonun olumlu sonuçları göstermesini ümit ediyoruz, ama bir yandan da hem kendimiz hem de sevdiklerimiz için endişelenmiyor değiliz. E haliyle…

Peki bu sıcak gündemden kısa süreliğine de olsa kaçmak ve zihninizi rahatlatmak ister misiniz? Kaçmak demişken, tabii ki evinizde kalmanız önemli. Bunu yaparken, bir yandan da sosyal medyadaki pek çok sevimli detaydan yararlanabilirsiniz, örneğin kediler!

Koronavirüs stresinden bir nebze kurtulmak için bu kediler bire bir!

YouTube’daki “Cat Navi Desk” hesabı, gerçekten keyif verici ve mutluluk uyandıran videolarla dolu. Zira bu kanalın yıldızları kediler! Kimi videoda domino oynuyorlar, kimi videoda piyano çalıyorlar, kimi videoda da yemek için yarışıyorlar. Gerçekten keyifli videolarla dolu bu kanaldan üç videoyu aşağıda sizlere sunuyoruz.

Bu arada tekrar etmekte fayda var. Önemli bir işiniz olmadığı sürece seyahat etmeyin, hatta evden bile çıkmayın. Kişisel temizliğinize önem gösterin ve insanlarla yakın temas kurmaktan kaçının. Eğer boğazınızda bir ağrı hissediyorsanız, ateşiniz ve öksürüğünüz var ise, yetkilileri arayarak yardım istemenizde fayda var.

İyi seyirler.

Keenetic Omni DSL ile ev ve iş yerinizde yepyeni bir kablosuz çözüm!