Yarış oyunu sevenler koşun! Forza Street mobil için çıktı!

Forza Street

Microsoft’un geliştirdiği Forza Street nihayet iOS ve Android için ücretsiz olarak çıktı. Araba yarışı oyunu sevenler bunu kaçırmasın!

Microsoft’un sevilen yarış oyunu serisi Forza, bugün ücretsiz olarak iOS ve Android platformlarına geldi. Turn 10 Studios tarafından geliştirilen Forza Street, 1.9 GB gibi oldukça büyük bir boyuta sahip olması ile dikkatleri üzerine çekiyor. Ancak bu bir tam anlamıyla kontrollerin sizde olduğu yarış oyunu değil maalesef. Quick Time Event‘ler ile dolu olan bu oyun, kontrolü tamamen size vermiyor.

Mobil oyuncular tarafından oldukça merakla beklenen oyunun bu denli kötü çıkması Microsoft için pek iyi olmadı diyebiliriz. Son 20 yılın tartışmaya kapalı olarak en iyi yarış oyunu serisi olan Forza’yı geliştiren Turn 10 Studios, mobil oyun işini becerememiş gibi görünüyor.

Assassin’s Creed Valhalla fiyatı belli oldu! PS5 ve Xbox Series X’e de geliyor!

Ancak yine de oyunu denemenizde fayda var. Belki sizin hoşunuza gidebilir. Oyunun iOS sürümünü buradan ve Android sürümünü ise buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Son olarak oyunu iOS’te iOS 10 ve üzeri / iPhone 5s ve üzeri ve Android’de ise Android 5.0 ve üzeri sistemlerde oynayabileceğin izi belirtelim.

Oyunun tanıtım yazısı;

Baş döndürücü hızda nihai sokak yarışı sahnesinde yarışın! Hayallerinizdeki yarış arabası koleksiyonunu kazanırken eğlenin. Bir karşılaşma seçin, koleksiyonunuzdan bir araç serisi seçin ve mobil cihazlar için ilk Forza oyununda kötü şöhret için yarışa başlayın.

İKONİK ARAÇLARI TOPLAYIP YÜKSELTİN

Klasik güçlü arabalardan modern spor ve retro süper arabalara kadar efsanevi arabaları toplamak için yüksek hızda yarışın ve Forza’ya özgü eğlence, grafik ayrıntılarına özen ve hız ile garajınızı bir servet vitrinine dönüştürün.

GERÇEK SİNEMATİK YARIŞ

Gelişmiş kontroller eğlenceye odaklanıyor: Aksiyon kameraları muhteşem grafikleri sergilemek için yarış adrenalini yakından takip ederken zaferin anahtarı gaz, fren ve turbonuzu doğru zamanlamaktan geçiyor. Forza’nın keyfini çıkarmak için eğlenceli, yeni ve tamamen eşsiz bir yol.

KENDİ KOŞULLARINIZDA YARIŞIN

Araç koleksiyonunuzla dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerde yarışın. Sevdiğiniz araçlarla isterseniz bir dakikalık hızlı yarışla kısa kesin, isterseniz de zafere giden çeşitli yolların olduğu yoğun hikâye odaklı karşılaşmalara dalış yapın. Forza Street yüksek hızda yarışmak istediğiniz her an için bir eğlence kaynağıdır.