Forza Horizon 4 Fortune Island bugün çıkıyor!

Forza Horizon 4

Xbox One ve PC’nin en çok sevilen yarış oyunu olan Forza Horizon 4, bugün yeni DLC’si Fortune Island ile karşımıza çıkıyor. Forza Horizon 4 Fortune Island DLC güncellemesi ile gelecek olan tüm yenilikler haberimizde.

Arcade ile simülasyon arasında kalan ve inanılmaz başarılı bir yarış deneyimi sunan Forza Horizon 4, yarış oyunu kıtlığında sivrilmeyi başarmıştı. Need for Speed serisinin yerlerde sürünmesini fırsat bilen Forza, bugün yeni DLC güncellemesi ile Forza Horizon 4’e yepyeni araçlar, mekanlar, yarış modları ve yeni özellikler ekliyor.

Forza Horizon 4 Fortune Island ile neler geliyor?

Forza Horizon 4 Ultimate Edition sürümüne dahil edilen Forza Horizon 4 Fortune Island sürümünde yok yok. Güncelleme ile 2019 Lamborghini Urus, 2017 Ram Rebel TRX Concept ve 2018 BMW M5 gibi bir çok araç oyuna ekleniyor.

Xbox Game Pass Aralık oyunları açıklandı

Bugün Türkiye saati ile 18:00‘da yayınlanacak olan güncelleme ile; 32 yeni yarış, Drift klübü 2.0 etkinlikleri, fotoğraf moduna iyileştirmeler, 12 yeni kıyafet, 16 yeni sezon etkinliği, 4 adet özel araç ve 8 adet yeni araç oyuna eklenecek.

Forza Horizon 4 Fortune Island

Oyunun Ultimate sürümüne sahip olanlara ücretsiz olarak gelecek olan bu DLC’yi buradan satın alabilirsiniz. Bakalım Forza Horizon 4 için ilerleyen günlerde yeni DLC paketleri duyurulacak mı? Son olarak Forza Horizon 4’ün standart sürümünün Xbox Game Pass sistemine dahil olarak çıkış yaptığını belirtelim.