Football Manager 2024, Epic Games’te Ücretsiz Oldu

football manager 2024

Normalde 1200 TL’ye satılan popüler menajerlik oyunu Football Manager 2024, Epic Games’ten sınırlı bir süre için ücretsiz alınabiliyor.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadele ediyor olmasına rağmen ayakta kalmayı başaran Epic Games, daha fazla oyuncuyu kendi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejisi sayesinde şu ana kadar çok sayıda oyunseveri platformuna çekmeyi başaran Epic Games, şu sıralar her hafta bir ya da iki farklı oyunu kullanıcılarına ücretsiz olarak veriyor.

Daha iki hafta önce The Callisto Protocol gibi dikkat çekici bir oyunu ücretsiz veren Epic, eylül ayına da bomba gibi başladı. Özellikle futbolseverlerin favori oyunları arasında yer alan FM serisinin en yeni oyunu Football Manager 2024, bugün Epic Games’te ücretsiz hale geldi. Normalde 1200 TL’ye satılan Football Manager 2024, bu bir hafta içerisinde aldığınız taktirde ücretsiz olarak sizin oluyor. Üstelik bu hafta Epic Games’te ücretsiz olan tek oyun da o değil. Onun yanı sıra Sniper Ghost Warrior Contracts da ücretsiz olarak veriliyor.

football manager 2024 2

Bugün 18:00’de ücretsiz hale gelen Football Manager 2024 ve Sniper Ghost Warrior Contracts, 12 Eylül 2024 saat 18:00’e kadar ücretsiz kalacak. 12 Eylül’den sonra ise bu iki oyun yerlerini bir sonraki haftanın ücretsiz oyun ya da oyunlarına bırakacak. Ancak bu süre içinde bu iki oyunu Epic’teki kütüphanenize eklerseniz, oyunlar kalıcı olarak sizin olacak.

Huawei Mate XT: Üç Kez Katlanabilen İlk Telefon