Redmi Note 10 Pro 5G, POCO X3 GT olarak satılacak

mjj

Pro redmi Not 10 Çin’de satılan diğer ülkelerde satılan olandan çok farklı olduğunu söyleyelim. Sadece tasarım değil, teknik özellikler de farklı. Şimdi, Redmi Note 10 Pro’nun bu versiyonuna sahip olmak isteyenler, bunu farklı bir isim altında yapabilecekler, cihaz POCO X3 GT modeli olarak satılacak.

Geçen hafta, Twitter kullanıcısı ve resmi olmayan MIUI çevirmeni Kacper Skryzpek, POCO X3 GT adlı yeni bir POCO telefonunun yakında geleceğini söyleyen bir tweet yayınladı. Bugün, POCO X3 GT’nin aslında Redmi Note 10 Pro’nun Çin versiyonunun bir rebadge olduğunu ortaya çıkaran başka bir tweet paylaştı.

1d

Yeni tweet, POCO X3 GT’nin kod adının “chopin_global” olduğunu, Redmi Note 10 Pro’nun Çin için kod adının “chopin” olduğunu gösteren bir görüntü içeriyor, böylece ilkinin ikincisinin küresel bir versiyonu olduğunu doğruluyor.

POCO X3 GT’nin ne zaman duyurulacağına dair henüz bir haber yok. POCO’nun, sonunda duyurduğunda, POCO M3 Pro 5G ile yaptığı gibi tasarımı biraz değiştirmeye karar verme olasılığı da vardır.

b2

Artık iki cihazın aynı olduğunu bildiğimize göre, POCO X3 GT, ortasında bir delik bulunan 6,6 inç FHD+ 120 Hz LCD ekrana sahip olmalıdır. Dimensity 1100 yonga setinden güç alacak ve 64MP üçlü arka kameraya, 16MP ön kameraya ve 67W hızlı şarj desteğine sahip 5000mAh pile sahip olacak. Cihaza çok fazla talebin olacağı düşünülürken satış rakamlarında da rekor kırılabilir.

Samsung Galaxy Tab A 8.0 yeni güncellemesini alıyor