Fight Night oyunu yakında geri gelebilir

Fight Night oyunu yeni

Spor ve boks organizatörü Eddie Hearn’a göre Electronic Arts, yeni bir Fight Night oyunu için hazırlıklarını tamamlamak üzere. Eğer söylenenler doğruysa yeni oyun, önümüzdeki günlerde tanıtılacak. İşte oyun dünyasını yakından ilgilendiren haberimizin detayları.

Dünyanın en dikkat çekici ve en sevilen oyun serilerinden biri olan Fight Night’a ait yeni bir oyun görmeyeli uzun zaman olmuştu. Her ne kadar uzun yıllar geçse bile oyun hakkında yeni bir gelişme ortaya çıktı. Herkesin yakından tanıdığı ünlü spor ve boks organizatörü Eddie Hearn’e göre oyun firması, şu anda yeni bir oyun için devreye girdi. Üstelik bu seferki, çok daha farklı detaylara sahip olacak.

Fight Night oyunu çok beğenilmişti

Dikkat çekici bir isim olan Eddie Hearn, boksun ilk milyar dolarlık anlaşmasını yapmıştı. EA’da da sağlam bağlantıları var gibi. Hearn, EA’ya Fight Night serisini geri getirmeleri gerektiğini söylediğini itiraf etti.

Fight Night oyunu 

Her tweet attığında insanların çılgına döndüğünü belirten ünlü isim, ayrıca hayranların ona yeni bir Fight Night oyunu hakkında çok sayıda soru sorduğunu ve oyuncuların yeni oyun için oldukça istekli olduğunu ifade etti. Hearn, şirkete seriyi yeniden planlayıp planlamadıklarını sordu. EA ise “İlgileniyoruz” diye bir cevap verdi. Bunlar onun açıklaması olmasına rağmen hemen hemen kesin diyebiliriz.

Bu oyun 2011’de piyasaya sürüldü ve oldukça beğenilmişti. Tam da bu nedenden dolayı serinin devamının gelmemesindeki temel nedense yetersiz satış miktarları olabilir. Oyun yalnızca 2 milyon kopya satabilmişti.

PlayStation Remastered ve Retro indirimi başladı!