Ubisoft yeni Splinter Cell oyunu için geri sayıma geçti

splinter cell

Uzun bir süredir söylenti halinde olan yeni Splinter Cell oyunu sonunda resmiyet kazanıyor. Ubisoft serinin yeni oyunu için geri sayıma geçti. İşte konu hakkındaki detaylar.

Oyun dünyasının köklü isimlerinden biri olan Ubisoft, yeni bir duyuru için Skell Technology web sitesini güncelledi. Bilmeyenler için hemen belirtelim. Skell Technology, Tom Clancy’s oyunlarında kullanılan teknoloji ürünlerinin büyük bir kısmını üreten kurgusal bir şirket. Genel olarak Ubisoft, Tom Clancy’s oyunlarını bu site üzerinden duyuruyor.

Site geçtiğimiz gün itibariyle güncellendi ve TSİ ile 9 Mayıs 21:30’da açıklanacak bir duyuru için geri sayıma geçti. Peki Ubisoft 9 Mayıs’ta hangi oyunu duyuracak?

Splinter Cell serisinin yeni oyunu geliyor!

Oyun sektörünü az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere uzun süredir yeni SplinterCell oyununa dair kuvvetli söylentiler mevcut. Dolayısıyla Ubisoft’un önümüzdeki günlerde SplinterCell serisinin yeni oyununu resmiyete kavuşturması bekleniyor.

Önümüzdeki ay E3 interaktif ve oyun fuarının olduğunu hesaba katarsak, Ubisoft’tan yeni Splinter Cell oyunu ile ilgili bir duyuru gelmesinin tam da zamanı diyebiliriz. Zira Ubisoft oyunlarını büyük fuarlar öncesinde duyurarak, detayları da fuarlarda paylaşıyor.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Hali hazırda bu nesil için hiç Splinter Cell oyunu gelmedi. Serinin son oyunu olan Blacklist, 2013 yılında PS3 ve Xbox 360 için yayınlanmıştı.

Rage 2 PC sistem gereksinimleri açıklandı.