Flappy Bird’ün Yaratıcısından Yepyeni Bir Oyun

flappy bird dong nguyen yeni oyun swing copters

Flappy Bird’ün yaratıcısı Dong Nguyan’ın yeni oyunu Swing Copters ilk olarak AppStore’a geliyor. 

Flappy Bird’ün yaratıcısı Dong Nguyen yepyeni bir oyunu mobil oyun dünyasına sunmaya hazırlanıyor. Hatırlayacağınız üzere başaralı geliştirici Flappy Bird ile belkide hiç beklemediği bir başarı yakalamış ve bu durumun hayatını çok fazla değiştirdiğini iddia ederek oyunu tüm mobil marketlerden kaldırmıştı. Nguyen daha sonra yaptığı açıklamalarda Flappy Bird’ü geri döndürmeyeceğini ancak yeni oyunların gelebileceğini müjdelemişti.

 

swing copter copy copy

 

Sonunda beklenen oldu ve Dong Nguyen’in yeni oyunu Swing Copters’ı bitirdiğini açıkladı. Oyun bu hafta içerisinde AppStore’daki yerini alacak ve mobil oyun tutkunlarının beğenisine sunulacak.

Swing Copters’a yakından bakacak olursak oyunun Flappy Bird’e çok benzeyen bir oynanışa sahip olduğunu görüyoruz. FllaOyunda yine bazı engeller bulunuyor ve siz bu engellere aşarak en yükseğe ulaşmaya çalışıyorsunuz.   Flappy Bird’e benzer bir oynanışa sahip olacak olan Swing Copters’te, ekrandaki sallanan engelleri aşarak karakterinizi en yükseğe çıkarmaya çalışıyorsunuz.

Öte yandan Swing Copters’ında en az Flappy Bird kadar sinir bozucu bir oyun olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Dong Nguyan’ın yeni sinir bozucu oyunu Swing Copters 21 Ağustos’tan itibaren AppStore’dan ücretsiz indirilebilir olacak.

Batman: Arkham Knight’tan Yeni Görüntüler Yayınlandı