Fenercoin çıkış tarihi belli olmaya başladı: Gümbür gümbür geliyor

fenerbahçe beşiktaş canlı

Fenercoin çıkış tarihi yavaş yavaş belli oluyor. Birçok futbol takımının kripto parasını çıkarmasının ardından gözler Fenerbahçe’ye çevrilmişti. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen bütün detaylara birlikte bakalım.

Hem Türkiye’nin hem de dünyanın en güçlü takımları içerisinde yer alan Fenerbahçe dijital alanda önemli başarılar elde ediyor. Kulübün YouTube ve sosyal medya gelirleri 2020 yılında ve 2021 yılının başlarında ciddi oranda artış gösterdi. Şimdi ise kripto paralara yöneliyor.

Profesyonel futbol takımları reel sektörde olduğu gibi dijital alanda da gücünü göstermeye çalışıyor. Fenerbahçe bu konuda en fazla çaba harcayan takımlar içerisinde yer alıyor. Kulübün başkanı Ali Koç en geç 10 gün içerisinde kripto para projesinin başlayacağını söyledi.

Fenercoin çıkış tarihi birçok detayı içeriyor

Türkiye küresel çapta bakıldığında en çok kripto para yatırımı yapan ülkeler içerisinde yer alıyor. İlk defa Avrupa’dan daha önde olduğumuzu söyleyebiliriz. Durumun farkında olan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kripto para sektöründe bu gücü göstereceklerini ifade etti.

Fenercoin çıkış tarihi

Yaptığı açıklamalarda 10 ayrı firmayla görüştüklerini ve bu sayede en iyi teklifi aldıklarını ifade etti. Şu anda birçok kişi Fenerbahçe tarafından çıkarılacak kripto parayı bekliyor. Ethereum tabanlı fantezi futbol oyunu Sorare, teklifte bulunanlar içerisinde yer alıyor.

Suudi Arabistan yetkilileri Activision, EA ve Take-Two hisseleri satın aldı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç kendi kripto para projelerinin 10 gün içerisinde başlayacağını ifade etti. Böylece 2018 yılından beri devam eden kripto para fikri hayata geçmiş oluyor. Şu anda Karşıyaka, Eskişehir, Ankaragücü, Galatasaray ve Trabzonspor gibi birçok takımın kripto parası bulunuyor. Fenercoin için siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.