2021 Honda Accord geliyor!

honda accord

2021 Honda Accord Türkiye’ye geliyor! Honda Türkiye’nin geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklama sonrasında Accord modelinin uzun süre sonra ülkemizde satışa çıkacağı ortaya çıktı.

Honda Türkiye, önemli bir adım atarak uzun zaman sonra amiral gemisi olarak nitelendirebileceğimiz Accord modelini ülkemizde satışa sunmaya karar verdi. Bu haber, pek çok kişi tarafından memnuniyetle karşılanırken, otomobilin Ekim 2021 itibari ile listelerde yer alacağı ifade edildi. Yeni Civic’in tasarımsal dilinden çeşitli noktalar bulabileceğimiz 2021 Honda Accord, sadece 1.5 litrelik turbo benzinli bir motor seçeneği ile satışa sunulacak. Ülkemizdeki D sınıfı otomobil pazarına yeni bir soluk getirmeyi planlayan Honda, bunu gerçekleştirmek adına kaliteden taviz vermemiş gibi gözüküyor.

honda accord 1

2021 Honda Accord geliyor!

Zira 2021 Honda Accord, şık ön far ve arka stop tasarımları ve tamamen yenilenmiş jant takımları ile dikkat çekmeyi başarıyor. En üst donanım paketine sahip olmak isteyenler ise 19 inç ebatına kadar jant tercihinde bulunabiliyor. Kokpit tarafında ise bizleri 8 inç büyüklüğündeki bir bilgieğlence ekranı karşılıyor. Görsellerden anlaşıldığı üzere bu bilgi – eğlence ekranı, düz bir biçimde kokpite yerleştirilmiş ve şoföre dönüş değil.

Yukarıda 2021 Honda Accord’un 1.5 litrelik bir motor ile ülkemizde satışa çıkacağından bahsetmiştik. Bu motorun 190 beygirlik güç ürettiğini de ifade etmeden geçmeyelim. Ayrıca yurt dışına bakıldığında otomobil için 2.0 litrelik başka bir motorun daha seçenekler arasına eklendiğine şahit oluyoruz. Bu motor ise 250 beygirlik bir güç ortaya koyuyor. Yeni Honda Accord Türkiye fiyatı ise henüz açıklanmadı. Amerika’da 25 bin dolardan satışa sunulan aracın ülkemizdeki fiyatı merak ediliyor.

Telegram görüntülü aramalar özelliği büyük bir güncelleme aldı