Far Cry 5 için fotoğraf modu güncellemesi

Ekran Resmi 2018 07 06 10.14.21

GTA V ile popülerleşen fotoğraf modu, güncel oyunlara eklenmeye devam ediyor. God of War’dan sonra şimdi de Far Cry 5 için fotoğraf modu güncellemesi yayınlandı. İşte detaylar.

Fotoğraf modunun ilk olarak hangi oyunda karşımıza çıktığı tam olarak bilinmese de 2013’te yayınlanan GTA V ile popülerlik kazandığı inkar edilemez bir gerçek. GTA V’e gelen fotoğraf modu sayesinde oyun severler eşsiz selfieler çekebiliyorlardı. Nitekim oldukça sevilen bu mod, güncel oyunlar için de yayınlandı. Aynı şekilde yayınlanmaya da devam ediyor.

Hatırlanacağı üzere, kısa süre önce PS4’e özel olarak satışa sunulan God of War için de benzer bir fotoğraf modu yayınlanmıştı. Şimdiyse fotoğraf moduna sahip oyunlar arasına Far Cry 5 de katıldı.

Artık Far Cry 5’te de selfie çekebileceksiniz

Ubisoft tarafından yapılan açıklamada, Far Cry 5 için yayınlanan 1.08 güncellemesiyle fotoğraf modunun oyuna dahil edildiği belirtildi. PC, PlayStation 4 ve Xbox One için eş zamanlı olarak yayınlanan güncellemenin boyutu ise platforma göre 4GB ile 4.5GB arasında değişiyor.

Oyuna yeni gelen fotoğraf moduna ana menü üzerinden erişebiliyorsunuz. Ana harita haricinde, oyun için gelecek olan DLC haritalarında da kullanılabilir olacak fotoğraf modu sayesinde, farklı bir deneyim oyun severleri bekliyor.

Üstelik fotoğraf modundayken, karakterinizin jest ve mimiklerini de düzenleyebiliyorsunuz. Böylece ortaya oldukça yaratıcı fotoğrafların çıktığını da belirtmek gerekiyor.

F1 2018 için yeni görseller yayınlandı