Far Cry 4’ün Ana Karakteri Gün Yüzüne Çıktı

Far Cry 4ün Ana Karakteri Gün Yüzüne Çıktı

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen E3 2014 kapsamında tanıtılan Far Cry 4’ün ana karakteri Ajay Ghale hakkında ilk detaylar gün yüzüne çıktı.

CrySis serisinin yapımından sorumlu olan CryTek stüdyosu tarafından yaratılan, fakat ilk oyunun ardından Ubisoft Montreal‘a taşınan popüler FPS serisi Far Cry‘ın yeni üyesi Far Cry 4, geçtiğimiz haftalarda resmi olarak duyurulmuştu. Geçtiğimiz hafta düzenlenen E3 2014 kapsamında oyunseverlere kapsamlı olarak tanıtılan oyunda şu ana kadar odak noktası oyunun kötü karakteri olan Pagan Min olsa da, sonunda oyunun ana karakteri de gün yüzüne çıktı.

Far_Cry_4

Himalaya Dağları’nda yer alan vahşi bir bölge olarak anılan Kryat’ta geçen Far Cry 4‘ün ana karakteri bir Kryat yerlisi olan Ajay Ghale olacak. Kryat’a annesinin küllerini serpmek için dönen Ghale, kendisini beklemediği olayların içinde ve bir sivil savaşın ortasında bulur. Kendisini içinde bulduğu bu beklenmedik tehlikeler karşısında eski dosu Pagan Min’e yönelen Ghale, Min’in kötü adamlardan biri olduğundan habersizdir. Oyunseverlere etkileyici bir görselliğin yanı sıra karmaşık bir hikaye de sunacak gibi görünen Far Cry 4, 18 Kasım’da PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One ve PC’ye yönelik olarak satışa sunulacak.

Far_Cry_4 (2)

The Witcher 3: Wild Hunt’tan Yeni Görüntüler