Far Cry 4 Satın Alanlar Dikkat!

Far Cry 4 Satin Alanlar Dikkat

Ubisoft’un başarılı serisinin yeni oyunu Far Cry 4’ü satın alanlar dikkat!

Reddit kullanıcıları ve Ubisoft kullanıcıları satın aldıkları Far Cry 4 oyununun hesaplarından silindiğini belirtti.

Far Cry 4 Satin Alanlar Dikkat!14

Birden fazla Reddit kullanıcısı ve Ubisoft forumlarında bulunan kullanıcılar sahip oldukları Far Cry 4’ün Uplay hesaplarından silindiğini duyurdu. Konuyu irdeleyince Ubisoft’un, G2A, G2Play gibi 3rd party olarak adlandırılan sitelerden satılan kodların iptal edilmeye başlandığı ortaya çıktı. Ubisoft, şikayette bulunanlara kodu satanlarla irtibata geçmelerini, bu durumun kendilerinin bir hatası olmadığını belirten bir açıklamada bulundu.

Her ne kadar çok sayıda kullanıcı tarafından tercih edilen G2A ve G2Play gibi indirimli satış gerçekleştiren sitelerin bu fiyatları oyun geliştiricilerinin koyduğu bir takım kuralların etrafından dolaşarak elde ettiğini belirtelim. Oldukça uygun fiyatlar ortaya çıkabilir, ancak bu fiyat illegal yollarla elde edilmiş keylere ait olabiliyor. Geliştiriciler bu kodlara erişimi engelleme hakkını kullandığında ise tek zarar gören kesim oyuncular oluyor.

Bununla beraber, benzeri bir olay Hotline Miami’yi geliştiren Devolver Digital’ın G2A’dan satın alınan keylerin yasal olmadığı ve bu keylerin iptal edileceği bildirilmişti.

Ekran Kartınız DirectX 12’yi Destekliyor mu ?