G2A’dan Far Cry 4 Açıklaması!

G2Adan Far Cry 4 Aciklamasi

Ubisoft’un G2A gibi 3rd party sitelerinden alınan Far Cry 4 keylerini iptal ettiğini duyurmuştuk.

Dün yaptığımız haberde popüler oyun stüdyosunun bazı keyleri iptal ettiğini duyurmuştuk. Bunun üzerine konuyla ilgili G2A tarafından açıklama yapıldı.

G2A'dan Far Cry 4 Aciklamasi!

Başarılı oyun stüdyosu Ubisoft, geçtiğimiz günlerde G2A gibi 3rd party sitelerinden alınan oyunlara ait keyleri iptal etmeye başlamıştı. Bunlardan en önemlisi ise Far Cry 4 olmuştu. Oyunculardan büyük bir tepki çekerken; sorunun kendilerinden değil, satın aldıkları site ile ilgili olduğunu açıklamıştı.

G2A bilindiği gibi kendi stoklarından key sattığı gibi, kullanıcılarına da aynı fırsatı veriyor. Yaşanan sorunlar ise, G2A’nın stoklarından kaynaklanmıyor. Diğer kullanıcıların sattığı bazı keylerde sıkıntılar meydana geliyor. Anlaşıldığı üzere söz konusu keyler sahte kredi kartı hesabıyla satın alınıp, G2A üzerinden satılıyor.

G2A tarafından yapılan açıklamada ise Ubisoft’un bu yaptırımı kendilerine danışmadan yaptığını belirtti. Site üzerinden satılan problemli keyler konusunda ise araştırma başlatılacağı ve eğer ortada bir dolandırıcılık varsa mağdurların zararının karşılanacağı belirtildi.

Xbox One, Playstation’ı Takibe Devam Ediyor!