Faebook Messenger yeni bir özellik kazandı!

Facebook Messenger yeni özellik 1

Facebook Messenger yeni özellik sayesinde, Dünya üzerindeki tüm kullanıcılara bugün itibariyle yayıldı. Artık Facebook Messenger üzerinden size gönderilen tüm mesajlara, olduğu gibi alıntı yaparak cevap verebileceksiniz.

Dünya üzerindeki Facebook Messenger kullanıcılarının beklentilerinin artmasıyla birlikte, şirket yeni özellikler ekleme kararı aldı. Bu yeni özellikler, bir liste halinde bekletiliyor ve şirket sırasıyla bunları uygulamaya geçiriyor.

Facebook Messenger yeni özellik doğrudan cevap imkanı tanıyor

Facebook Messenger üzerinden size gönderilen mesajlara artık doğrudan cevap verebileceksiniz. Size gönderilen mesaja uzunca bastıktan sonra ekranda beliren cevapla bölümüne tıklamanız yeterli olacak. Böylece GIF’lere, videolara, emojilere ve metin mesajlarına, olduğu gibi cevap verebileceksiniz. Mesajların karışması da bu sayede engellenmiş olacak.

Facebook Messenger yeni özellik geldi

Facebook Messenger ile ilgili planlar sadece bunlardan ibaret değil. Şirket aynı zamanda; gönderilen mesajların bir süre sonra bile silinmesini sağlayacak projeler üzerinde çalışıyor. Uygulamanın WhatsApp’a benzemeye başladığını söyleyebiliriz. Değiştirilmek istenen özelliklerinin tamamının WhatsApp’ta yer alması, bu düşünceyi güçlendiriyor.

Şu an için Facebook’un yaklaşık olarak 2,7 milyar kullanıcısı buluyor. Instagram ve WhatsApp kullanıcı sayılarının toplamıysa Facebook’u geçti. Özellikle de bu nedenden dolayı şirketin, Messenger ile ilgili değişiklik yapmak istediği düşünülüyor.

Facebook CEO’su Mark Zuckerberg, tüm yatırımcıları bu değişimlere ikna etmeye çalışıyor. Ancak işi hiç de kolay değil. Özellikle de veri ihlali skandallarından dolayı başı dertte ve hata yapmaya çok fazla hakkı yok.

Facebook veri ihlali tahmin edilenden daha büyük olabilir