Facebook Messenger’a yeni özellik eklendi!

Facebook Messenger Marketing Strategy for Ecommerce e1547037191904

Facebook Messenger’a bugün gelen güncelleme ile yeni özellikler eklendi. Artık Facebook Messenger üzerinden arkadaşlarınızın Messenger Stories gönderilerini doğrudan sohbet yazışmanızdan görebilirsiniz.

Facebook, mesajlaşma uygulaması Messenger için güncellemeler yayınlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Messenger’a gelen ve gizli bir şekilde aktif edilen koyu modun ardından bugün uygulamaya bir güncelleme daha geldi. Messenger 205 sürümü ile Messenger Stories özelliğini uygulama üzerinden kullanmak daha da kolaylaşıyor.

Facebook Messenger yeni güncellemesi ile ne sunuyor?

Messenger 205 güncellemesi ile artık arkadaşlarınızın Messenger Stories gönderilerini doğrudan sohbet yazışmanızdan görebilirsiniz ve onlar da sizin hikayelerinizi görebilir. Şimdilik iOS’e gelen bu güncellemeyi App Store’dan yükleyebilirsiniz.

Facebook Messenger

Messenger’da karanlık modu aktif etmek için; herhangi bir arkadaşınıza ay emojisi göndermeniz yeterli oluyor. Ay emojisini gönderdikten sonra karanlık mod aktif oluyor ve bunu ayarlardan değiştirebiliyorsunuz.

Özellikle OLED ekranlı iPhone X ve iPhone Xs modellerinden birini kullanıyorsanız, batarya tasarrufu için bu modu aktifleştirmenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

Google Chrome için yeni güncelleme!