Instagram büyük bir hatadan son anda döndü!

instagram

Popüler fotoğraf ve video paylaşma platformu Instagram, dün çok büyük bir hatadan son anda döndü. Instagram, yaşanan bir hatadan dolayı gönderileri yatay kaydırarak görüntülemeye başlamıştı. Neyse ki bu hata kısa sürede düzeltildi.

Facebook’un bünyesinde yer alan popüler fotoğraf ve video paylaşma platformu dün kısa süreli bir kriz yaşadı. Peki, Twitter‘da kısa sürede inanılmaz tepki alan bu hata neydi? Bildiğiniz gibi Instagram’da, her platformda olduğu gibi ana sayfada gönderileri aşağıya doğru kaydırarak geziyorsunuz. Ancak yaşanan hata mı diyelim yoksa talihsiz bir test mi diyelim, bu gönderiler bir anda yatay kaydırarak görüntülenmeye başlanmıştı.

Instagram olaya kısa sürede müdahale etti!

Kullanıcıların büyük bir bölümünü etkileyen bu hata, kısa sürede fark edildi ve düzeltildi. Firma konuyla ilgili; “Bir hata nedeniyle, bazı kullanıcılar gönderilerin görünme şeklinde bir değişiklik gördü. Sorunu hızla düzelttik ve gönderileri görüntüleme normale döndü. Her türlü karışıklık için özür dileriz.” açıklamasında bulundu.

Facebook mesajlaşmalarınıza kadar her şeyinizi sızdırmış!

Bu tip değişik deneysel şeyler bazı kullanıcılar üzerinde zaman zaman test edilir ve beğenilirse herkese sunulurdu. Ancak bu sefer yeni özellik neredeyse tüm kullanıcılara sunuldu.

Bu bir hatadan çok bize bir deney gibi geldi. Firma kısa sürede çok tepki alınca bu karardan vazgeçti. Bakalım ilerleyen aylarda yanlışlıkla gelen bu yeni görüntüleme stili yeniden test edilecek mi?

instagram