Xiaomi, Avrupa’nın En Popüler 2. akıllı telefon markası oldu

Xiaomi, küresel pazarda son on yıldır istikrarlı bir şekilde büyüyor. Akıllı telefonlar, tabletler, kulaklıklar, araç kameraları ile her kesimden kullanıcıya hitap ediyor.

Xiaomi Corporation, şirketin mali durumu ve 2022’nin ikinci çeyreği için pazar payı ile ilgili üç aylık raporunu yayınladı ve şaşırtıcı bir şekilde şirket, markanın şu anda Apple’ı geçerek Avrupa’nın en popüler 2. akıllı telefon markası olduğunu açıkladı.

xxx6

Markanın resmi küresel haber odası hakkında yayınlanan bir raporda Xiaomi , şirketin küresel ayak izini büyüttüğünü ve son birkaç yıldır küresel olarak pazar payını istikrarlı bir şekilde artırdığını belirtiyor. Q2 2022 itibariyle şirket, Avrupa’daki tüm akıllı telefon gönderilerinin %21,7’sini oluşturduğunu, 2. sırada Apple’ı sollarken 3. sırada ve Samsung’un arkasında 1. sırada olduğunu belirtiyor.

Xiaomi , dünya genelinde 2022 yılının ikinci çeyreği için akıllı telefon gönderilerinde dünya genelinde 55 pazarda İlk 3’te ve akıllı telefon gönderilerinde küresel olarak 67 pazarda İlk 5’te yer alıyor. Xiaomi şirketi , 2022’nin ikinci çeyreğinde Orta Doğu, Avrupa, Latin Amerika, Güneydoğu Asya ve Afrika’da pazar payında çeyrek bazda büyüme kaydettiğini belirtiyor.

Xiaomi

Gelir açısından şirket, gelirinin artık şirket tarafından kazanılan toplam gelirin %48,4’ünü oluşturduğunu açıkladı; bu, şirketin toplam gelirinin neredeyse yarısının artık Çin dışındaki denizaşırı operasyonlarına bağlı olduğu anlamına geliyor ve bu da şirketin toplam gelirinin neredeyse yarısının Çin dışındaki operasyonlarına bağlı olduğu anlamına geliyor. Çin’de iç pazar. Q2 2022 için şirket, yalnızca tek bir çeyrekte 4,95 milyar USD) gelir kaydetti.

Sony, yeni PlayStation 5 DualSense Edge Controller’ı tanıttı