Facebook Messenger Güncellendi!

facebook messenger apk1

Bedava Facebook Messenger; telefon ve bilgisayardan sınırsız mesajlaşmanın aracı.

Facebook Messenger ile hem sesli hem görüntülü konuşma yapmak mümkün. Messenger kullanışlı ve çok fonksiyonlu mesajlaşmanın adresi olarak karşımıza çıkıyor.

Messenger mobil’i indirerek uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz. Sosyal Medya devi Facebook mesajlaşma ağı Facebook Messenger telefon ve tabletlere sağladığı birçok kolaylık ile dikkat çekmekte.

Facebook arkadaşlarınızla ve diğer Facebook kullanıcılarıyla mesajlaşabileceğiniz uygulamayı ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Facebook görüntülü konuşma yakın zamanda aktif hale geldi.

2 günde 1 milyon görüntülü konuşma yapılan Facebook Messenger bu alanda da iddialı olduğunu ispatlamış oldu. Siz de hemen Facebook görüntülü konuşma indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

facebook-messenger-apk1

Facebook Messenger uygulamasının tüm özelliklerini kullanabilmek ve güncelleştirme yapmak için cihazınızın işletim sistemine uygun uygulama marketlerini ziyaret edip ücretsiz indir seçeneğiyle bu hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

Facebook Messenger Uygulamasının en son sürümünü indirmek ve yükseltmek için Facebook uygulamalarının en son sürümlerini Facebook Mobil sayfasına giderek veya telefonunuzun uygulama mağazasını; “iTunes App Store, Google Play Store” ziyaret ederek bulabilirsiniz. Mağazadan; uygulamadaki yenilikleri görebilir ve en son sürümü yükleyebilirsiniz.

Windows 10 Son Windows Olacak!