Facebook Messenger artık daha renkli!

Facebook Messenger

Facebook Messenger’a yeni gelen özellik ile artık konuşmalarınıza renk katabileceksiniz. Messenger’ın yeni konuşma balonlarını hem mobilde hem de masaüstünde Skype’taki gibi rengarenk yapabiliyorsunuz.

Facebook, sohbet uygulaması olan Messenger’ı yeni özellikler ile güncellemeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün ay emojisini bir arkadaşınıza göndererek gizli bir şekilde aktif edilen siyah tema seçeneğini mobil uygulamasına ekleyen Messenger, bugün de konuşma balonlarını renk seçenekleri ile yeniledi.

Facebook Messenger rengarenk oldu!

Messenger’ın hem mobil hem de masaüstü sürümünde konuşma balonlarını dilediğiniz gibi renklendirebiliyorsunuz. Skype’ta olduğu gibi konuşma balonlarını renklendirerek daha renkli mesajlaşam deneyimi sunan Messenger, kullanıcılarına 16 renk paleti sunuyor.

Facebook veri ihlali tahmin edilenden daha büyük olabilir

Ancak bu renk paletlerini varsayılan yapmak şimdilik mümkün değil. Her bir arkadaşına ayrı renk ayarlamak zorundasınız. Keşke Facebook, bu opsiyonu tüm konuşmalar için ayarlama imkanı sunsaymış.

Facebook Messenger

Facebook’un sunduğu renk ayarlama opsiyonu şimdilik mobilde kullanılabiliyor. Ancak rengi ayarladıktan sonra masaüstünde de ayarladığınız renkleri görebiliyorsunuz. Messenger’ın bu yeni özelliğini kullanmak için App Store’dan uygulamayı güncellemeniz yeterli olacaktır.