F1 Manager 2022, 30 Ağustos’ta konsollara ve PC’ye geliyor

F1 Manager 2022, 30 Ağustos'ta konsollara ve PC'ye geliyor

20 yıldan fazla bir süredir ilk kez F1 hayranları yakında yeni bir menajer tarzı oyun oynayacak. Salı günü Formula 1, merakla beklenen F1 Manager 2022’yi 30 Ağustos’ta yayınlayacağını duyurdu. İşte detaylar.

Organizasyon ayrıca yaklaşmakta olan oyunun çeşitli yönlerini gösteren yeni bir oyun fragmanı da paylaştı. Elite Dangerous serisindeki çalışmalarıyla tanınan bir stüdyo olan Frontier Developments tarafından yaratılan F1 Manager 2022, sizi bir takım patronu yerine koyuyor. Tek bir Formula 1 aracı kullanmak yerine, tüm takımı denetlemeniz gerekecek. Doğal olarak bu, yalnızca araçlarınız için tüm bileşenleri seçmek değil, aynı zamanda onları zafere taşıyacak sürücüleri de işe almak anlamına geliyor. Formula 1 dahil, oyun 22 Grand Prix pistinin tümünü modelliyor ve F1, F2 ve F3 segmentlerinden gerçek dünya sürücülerini içeriyor. Dahası, Sky Sports sunucusu David Croft ve eski F1 pilotu Karun Chandhok, oyun için yorum ve analizler de karşımıza çıkacak.

F1 Manager 2022, 30 Ağustos'ta konsollara ve PC'ye geliyor

F1 Manager 2022, bugün Steam ve Epic Games Store üzerinden PlayStation, Xbox ve PC’de ön sipariş vermeye hazır. Ön sipariş veren F1 Manager 2022, 25 Ağustos’ta oyuna erken erişim elde edecek. Merakla beklenen oyun uzun süredir hayranların merceğinde. Oyun severleri mutlu edecek gelişme duyurulduğundan beri hayranlar daha heyecanlı diyebiliriz. Mevcut oyunun PS ve konsol sürümü bir süredir hayranlar tarafından bekleniyordu. Bu kapsamda beklentiler karşılandı desek yanlış olmaz.

iOS 16, güvenlik düzeltmelerini otomatik olarak yükleyecek