F1 2017 için yeni tanıtım videosu

f1 2017

Codemasters tarafından geliştirilen ve önümüzdeki günlerde satışa sunulacak olan F1 2017 için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı.

Araba yarışı denildiğinde akla gelen en büyük organizasyonlardan biri olan F1, ne yazık ki şu aralar eski şaşalı günlerinden hayli uzakta. Bu durumun temel nedeni belki de efsaneleşen F1 pilotlarının bir şekilde bu organizasyonla yollarını ayırmalarıdır. Bir ara ülkemizde de faaliyet gösteren F1 organizasyonunun her yıl düzenli olarak satışa sunulan resmi bir oyunu da bulunuyor.

Zaten az çok Formula 1 ile ilgileniyorsanız, Codemasters tarafından geliştirilen F1 serisine pek de yabancı değilsinizdir. Codemasters, her sene olduğu gibi bu sene de yeni bir F1 oyunu ile oyun severlerin karşısına çıkacak. F1 2017 ismi ile yayınlanacak olan yapım, PC, PlayStati on 4 ve Xbox One için geliştiriliyor.

25 Ağustos’ta tüm platformlar için eş zamanlı olarak yayınlanacak olan F1 2017, şimdilik Steam, PS Store ve Xbox Store’da ön siparişte. Oyunun PC fiyatı 89 TL’yken, PS4 fiyatı 204, Xbox One fiyatı ise 209TL. Açıkçası arada önemli bir uçurumun olduğunu söylemek mümkün.

Codemasters, F1 2017’nin yayınlanmasına günler kala yeni bir video paylaştı. Yapımcı ekip tarafından paylaşılan videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yayınlanan videoda oyunun oynanış dinamikleri ve grafik kalitesine odaklanılmış durumda. Zaten Codemasters’ın bu işi yıllardır başarılı bir şekilde yürüttüğünü söylemek, pek de yalan olmayacaktır. Bakalım F1 2017 kendisinden beklenen başarıyı gösterebilecek mi?