F1 2019 için ilk tanıtım videosu yayınlandı

maxresdefault 34

Formula 1 tutkunlarının sabırsızlıkla bekledikleri F1 2019 için ilk tanıtım videosu sonunda yayınlandı. İşte önümüzdeki ay çıkacak olan oyun hakkındaki tüm detaylar.

Ülkemizde pek fazla rağbet görmese de Formula 1 dünyanın en çok izlenen araba yarışı organizasyonu. Hatırlanacağı üzere Formula 1, geçmiş yıllarda ülkemizde de gerçekleşmişti. Fakat birkaç sezon sonrasında İstanbul Park, F1 takviminden çıkartılmıştı.

Buna rağmen Formula 1 tutkusunu yaşamak için illa yarışa gitmek ya da televizyondan yarışı izlemek gerekmiyor. Zira Codemasters tarafından geliştirilen F1 serisi de o tutkuyu oyun severlere sonuna kadar veriyor.

Yeni Formula 1 oyunu için geri sayım başladı

Serinin yeni oyunu F1 2019 büyük bir aksilik olmazsa 28 Haziran’da PC, PS4 ve Xbox One için raflardaki yerini almış olacak.

Yapımcı ekip geçtiğimiz gün yeni F1 oyunu için ilk tanıtım videosunu yayınladı ve fiyat listesini açıkladı.

Codemasters tarafından yapılan açıklamada oyunda 2019 sezonunun tüm resmi takımlarının, sürücülerinin ve pistlerinin yer alacağı belirtildi. Ayrıca seride ilk defa F2 sezonu da oyuna dahil edilmiş durumda.

Peki gelelim oyunun fiyatına. Malum F1 oyunlarının, fiyat olarak ortalamanın altında olduğunu zaten biliyoruz. Nitekim F1 2019’da da bu durum değişmemiş. Oyunun PS Store fiyatı 299TL. Eğer Legends Edition’ı satın almak isterseniz 349TL ödemeniz gerekecek.

Steam fiyatı ise sudan ucuz diyebiliriz. Codemasters oyunun PC sürümü için yalnızca 92TL talep ediyor. Ayrıca Legends Edition için talep edilen meblağ da 109TL.

Yeni bir Xbox One S edition geliyor