F1 2019’da Formula 2 de bulunacak!

f1 2019

Araba yarışı oyunu denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan F1 serisinin yeni oyunu F1 2019 için geri sayım başladı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Söz konusu araba yarışı oyunu olduğunda, sektöre kök salmış olan çok az seri olduğunu görüyoruz. Nitekim bu serilerden birisi de Formula 1.

Bilindiği üzere Formula 1, dünyanın en büyük araba yarışı organizasyonlarından biri. Hatta en büyüğü demek de sanırım yanlış bir ifade olmayacaktır. Formula 1 yarışları bir dönem ülkemizde de İstanbul Park’ta düzenlenmişti. Fakat yarışlara ilgi beklenenin çok altında kalınca Türkiye yarışları organizasyon takviminden çıkarılmıştı.

Formula 1’i televizyon ekranlarından izlemek son derece keyifli olsa da gidip direkt olarak yerinde izleyebilmek başka bir heyecan. Elbette bir de bu heyecanı bire bir yaşamak var. Nasıl mı? Tabi ki lisanslı oyunuyla.

Uzun yıllardan beri Codemasters tarafından geliştirilen F1 serisi yakında yeni oyunuyla PC ve konsollarımıza konuk olacak.

Formula 1’de Formula 2 heyecanına hazır olun!

Geliştirici ekip kısa süre önce F1 2019 için bir tanıtım videosu paylaşmıştı. Bu tanıtım videosunda Formula 2 araçlarının da yer aldığını görmüştük. Nitekim biraz gecikmeli de olsa beklenen resmi açıklama sonunda geldi.

Codemasters tarafından yapılan açıklamada F1 2019’da Formula 2’nin de bulunacağı resmen doğrulanmış oldu.

Yani 28 Haziran’da PC, PlayStation 4 ve Xbox One için raflardaki yerini alacak olan yapımda Formula 2 araçlarıyla da yarışabileceksiniz.

Yeni nesil Xbox konsolu nasıl olacak?